Suddenly Naked (2001)

What happens when a sexy novelist is exposed?

5,6 details

  • 105 Min
  • Romantiek
  • Drama
  • Komedie
  • Canada
105 Min Canada

Jackie York is een schrijfster van middelbare leeftijd die met een zekere regelmaat een bestseller schrijft. Over succes dus niets te klagen. Maar prive gaat het niet zo goed, ze kan maar geen leuke kerel krijgen. Sinds een tijdje correspondeert ze online met een schrijver. Meer en meer raakt ze in de ban door de mysterieuze schrijver. Maar dan komt de aap uit de mouw. De man, Patrick, is twintig jaar oud! Kennelijk is dat geen belemmering, want Jackie valt, nadat ze van de schrik is bekomen, als een blok voor de jongeling.

Regie
Anne Wheeler
Cast
Wendy Crewson, Peter Coyote, Emmanuelle Vaugier, Enuka Okuma, Joe Cobden, Michael Shanks, Gerard Plunkett, Ron Selmour, Peter Kelamis, Dan Joffre, Terry David Mulligan, Emy Aneke, Dean Wray, Jud Tylor, Gus Lynch, David Neale, Xantha Radley, Nicola Cavendish, Lillian Carlson, Jano Frandsen, Camille Mitchell, Jonathan Young, Stacy Fair, Sean Campbell, Jennifer Carmichael, Tyronne L'Hirondelle, Eliza Murbach, Vincent Walker, Lynda Riley.
Release
08.09.2001

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Suddenly Naked

acties