Win/win (2010)

6,8 details

  • 90 Min
  • Drama
  • Nederland
90 Min Nederland

De vierentwintigjarige Ivan werkt als assistent-analist bij een Amerikaanse investeringsbank aan de Amsterdamse Zuidas. De zee aan getallen die dagelijks langs stroomt ziet hij als één groot spel. Op een dag wordt hij ontdekt door de doorgewinterde trader Stef, die hem als zijn junior wil lanceren. Terwijl links en rechts banken omvallen, harkt Ivan in de dealing room enorme winsten binnen en maakt hij een bliksemcarrière. Ineens heeft de receptioniste Deniz, die Ivan tot nu toe alleen heimelijk observeerde, oog voor hem. En ineens woont Ivan in een dik appartement op een steenworp van de bank. Van buiten bezien gaat het hem voor de wind. Maar ondertussen vereenzaamt hij en verliest zijn gevoeligheid. Ondanks alles blijft hij in de dealingroom winnen, tot de dag dat hij besluit om alles te verliezen.

Alt titel
Win Win
Regie
Jaap van Heusden
Cast
Halina Reijn, Hans Kesting, Phi Nguyen, Bob Schrijber, Turan Furat, Pepijn Cladder, Anne Prakke, Jaap ten Holt, Leon Voorberg, Bob Stoop, David Eeles, Oscar Van Rompay, John Serkei, Pepijn Schoneveld, Christiaan Jelsma, Frank Rigter, Doris Baaten, Jessy Love, Bright O'Richards, Jack Luceno, Duncan Mitchel, Marilou van Andel, Renato Zamboni, Jurgen Theunissen.
Release
20.05.2010
Release NL
20.05.2010
Release DVD
05.10.2010

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

videotrailers & clips

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Win/win

acties