The Kids Are All Right (2010)

Nic and Jules had the perfect family, until they met the man who made it all possible.

Het onweerstaanbaar grappige The Kids Are All Right is een traditionele film over een Amerikaanse familie, maar dan met twee moeders aan het hoofd van het gezin.
play

7,4 details

  • 106 Min
  • Komedie
  • Drama
  • Verenigde Staten
106 Min Verenigde Staten

Twee tieners die zijn verwekt met behulp kunstmatige inseminatie zijn wel benieuwd naar hun biologische vader. Ze sporen hem op en introduceren hem in hun opvallende familie, met twee moeders (Julianne Moore en Annette Benning).

Regie
Lisa Cholodenko
Cast
Julianne Moore, Mark Ruffalo, Josh Hutcherson, Mia Wasikowska, Annette Bening, Yaya DaCosta, James MacDonald, Joaquín Garrido, Eddie Hassell, Kunal Sharma, Rebecca Lawrence, Sasha Spielberg, Zosia Mamet, Eric Eisner, Lisa Eisner.
Budget
$ 4.000.000
Opbrengst
$ 34.705.850
Release
09.07.2010
Release NL
02.12.2010
Release DVD
22.03.2011

Filmtotaal Recensie

Regie: Lisa Cholodenko | Cast: Annette Bening (Nic), Julianne Moore (Jules), Mark Ruffalo (Paul), Mia Wasikowska (Joni), Josh Hutcherson (Laser), e.a. | Speelduur: 110 minuten | Jaar: 2010

Eigenlijk moet je The Kids Are All Right gewoon beoordelen zoals je dat bij elke Amerikaanse familiefilm zou doen. Complicerende factor is echter dat de film aan het hoofd van het gezin geen vader en moeder heeft staan, maar een moeder en nog een moeder, waardoor je al snel aan eventuele politieke statements begint te denken. Het fijne aan de film van regisseur Lisa Cholodenko is echter de vanzelfsprekendheid van de situatie in dit gezin. Ja, dit is een gezin met twee lesbische vrouwen aan het hoofd. Nou en? Het is ook gewoon een familie zoals elke andere.

Nic en Jules zijn al van middelbare leeftijd en hebben niet meer te maken met eventuele vooroordelen van mensen over hun relatie. Ze zijn al jaren getrouwd en gaan, net als zo veel getrouwde koppels, door een dip. De zweverige Jules heeft zich jaren weggecijferd voor haar gezin en voelt zich in haar pogingen een eigen bedrijf te starten niet serieus genomen door haar partner, die op haar beurt last heeft van een alcoholprobleem dat ze weigert onder ogen te zien.

videotrailers & clips

alle artikelen (1)

The Kids Are All Right Nieuwsberichten

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Roger

"...Sterke rollen van de hoofdrolspelers. Mark Ruffolo die zich in een gezin staat te mengen omdat hij d......"

Tarkus

"...Had van deze film en vooral van de cast veel meer verwacht. Was langdradig en saai. Ben van beide......"

FOTOPOSTERS & MOVIESTILLS

The Kids Are All Right

acties