The Surrogate (1995)

5,8 details

  • 88 Min
  • Drama
  • Verenigde Staten
88 Min Verenigde Staten

Studente Amy heeft het moeilijk om de eindjes aan mekaar te knopen. Ze is op zoek naar een leuke woning, maar moet telkens afhaken omdat ze de huur niet kan ophoesten. Op een dag krijgt ze van Connie Quinn en haar echtgenoot Stuart de aanbieding om in de cottage naast hun riante woning te komen wonen tegen een zeer lage huur. Maar Connie heeft speciale plannen met Amy. Connie en Stuart kunnen geen kinderen krijgen en daarom wil ze dat Amy draagmoeder wordt voor haar. Maar hoe goed ze dit samen proberen te plannen, de situatie loopt uit de hand.

Regie
Jan Egleson
Raymond Hartung
Cast
Alyssa Milano, Roger R. Cross, Lorena Gale, Vincent Ventresca, Connie Sellecca, David Dukes, Scott Hylands, Nathaniel DeVeaux, Anna Ferguson, Polly Bergen, Morgan Brayton, Norman Armour, Edward Diaz, Hagen Boggs, Peta Brookstone.
Release
22.10.1995

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

videotrailers & clips

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Handyman

"...Leuk tijdstip maar niet heus!..."

Aziez

"...ZUIGT!!!!! KL*TE FILM echt zo'n standaard drama movie..."

The Surrogate

acties