Johan Primero (2010)

a modern fairytale about love, chupa chups, fathers & sons, cigars, cortados and sheep falling from the sky

7,0 details

 • 78 Min
 • Romantiek
 • Drama
 • Komedie
 • Nederland
78 Min Nederland

Eind jaren zeventig werd het straatbeeld van Barcelona verrijkt met een opvallende 2CV, beschilderd in het rood en blauw van de plaatselijke voetbalclub. De bestuurder van de auto was de eigenaar van sigarenfabriek Puig: Senor Puig, zelf grootafnemer van zijn beroemde dikke sigaren en groot fan van FC Barcelona. Senor Puig had de heilige gewoonte de week af te sluiten door samen met z’n zoontje Johan in zijn beroemde 2CV een rondje om Camp Nou, het stadion van FC Barca, te rijden; voor het geluk van ‘hun’ club. Deze wekelijkse rit was tevens het enige samenzijn van vader en zoon. Senor Puig was een druk bezet man. Dertig jaar later rijdt de opvallende eend nog steeds door Barcelona. Inmiddels zit Johan achter het stuur. Op de passagiersstoel staat een urn.

Alt titel
Johan1
Regie
Johan Kramer
Cast
Cecile Heuer, Roger Príncep, Josep Maria Domènech, Aurora Cayero, José Luis Adserías, Susanna Garachana, Pau Miró, Ana Cimini, Bella Agossou, Joaquín Alcacer, Mireia Borrás, Hugo Cornejo, Miquel Borràs, Miquel García Borda, Leslie de León, Joan Bentallé.
Release
17.06.2010
Release NL
17.06.2010
Release DVD
22.05.2012

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

videotrailers & clips

alle artikelen (1)

Johan Primero Nieuwsberichten

 • Bloed Oranje!

  Bloed Oranje!

  Bram de Groot,

  Nagenieten van de verdiende 2-0!

  mode_comment 5

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Johan Primero

acties