5,3 details

  • 107 Min
  • Drama
  • Spanje
107 Min Spanje

De twaalfjarige Carlitos is gek op voetbal. En hij is er goed in. Helaas heeft hij daar niet veel aan, want hij woont in het weeshuis en de directeur heeft een hekel aan sporten. School is veel belangrijker! Maar als Carlitos ontdekt dat er selecties worden gehouden voor het Junior Europees Voetbalteam wil hij daar graag aan mee doen. Hij weet tijdens een schoolreis te ontsnappen en doet mee. Maar als hij wordt uitgekozen, beginnen de problemen pas echt: hoe kan hij steeds ontsnappen uit het weeshuis en ook zijn schoolwerk goed blijven doen?

Alt titel
Carlitos and the Chance of a Lifetime
Regie
Jesús del Cerro
Cast
Guillermo Campra, Gustavo Salmerón, Josep Maria Pou, Chema Ruiz, Emilio Aragón 'Miliki', David Becerra, Eduardo Velasco, Irene Visedo, Alejandra Lorenzo, Pilar Rubio, Íñigo Navares, Xavi Hernández, Raúl González, Vicente Díez, Jennifer Manzano, Ricardo de Barreiro.
Release
22.08.2008

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

videotrailers & clips

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Carlitos y el campo de los sueños

acties