Persécution (2009)

5,2 details

  • 100 Min
  • Drama
  • Duitsland
  • Frankrijk
100 Min Duitsland

De 35-jarige Daniel leidt een druk bestaan als klusjesman. Daarnaast verkeert hij in het intellectuele milieu van zijn koele vriendin Sonia. Daniels haat-liefdeverhouding met haar is passioneel, maar lijdt onder zijn jaloezie en onzekerheid. Plots duikt een mysterieuze man op, die Daniel voortdurend volgt en zelfs binnendringt in zijn appartement. Daniel voelt zich bedreigd en verliest langzaam de controle over zijn leven. Als Sonia besluit hem voorgoed te verlaten, blijft hij vertwijfeld achter. Wie is deze onbekende man? Waarom stalkt hij Daniel met zoveel overgave? Of is de man een waanvoorstelling?

Regie
Patrice Chéreau
Cast
Charlotte Gainsbourg, Hiam Abbass, Romain Duris, Jean-Hugues Anglade, Michel Duchaussoy, Alex Descas, Gilles Cohen, Tsilla Chelton, Fabio Zenoni, Xavier Robic, Nelly Antignac, Yannick Soulier, Louis Bellanti, Bastien Bernini, Mika Tard.
Release
09.12.2009
Release DVD
04.01.2011

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Persécution

acties