Wanderlust

Wanderlust (2012)

Leave your baggage behind.

Paul Rudd en Jennifer Aniston besluiten hippie te worden.
play

5,3 details

  • 98 Min
  • Komedie
  • Verenigde Staten
98 Min Verenigde Staten

In Wanderlust, zal Aniston voor het eerst in haar acteercarrière topless gaan. Maar daar blijft het niet bij. Haar personage heeft verschillende affaires, doet een triootje met twee andere vrouwen, gebruikt drugs, en belandt als seksverslaafde uiteindelijk in een hippiegemeenschap.

Regie
David Wain
Cast
Paul Rudd, Jennifer Aniston, Alan Alda, Justin Theroux, Lauren Ambrose, Linda Lavin, Ken Marino, Kathryn Hahn, Joe Lo Truglio, Kerri Kenney, Malin Akerman, Todd Barry, Jessica St. Clair, Michaela Watkins, Jordan Peele.
Opbrengst
$ 24.159.934
Release
24.02.2012
Release NL
15.03.2012
Release DVD
07.08.2012

Filmtotaal Recensie

Regie: David Wain | Cast: Paul Rudd (George), Jennifer Aniston (Linda), Justin Theroux (Seth), Alan Alda (Carvin), Malin Akerman (Eva), Ken Marino (Rick), Michaela Watkins (Marissa), e.a. | Speelduur: 98 minuten | Jaar: 2012   

Het drukke leven ontvluchten en je even geen zorgen hoeven maken om rekeningen en onbeantwoorde mails. Veel mensen fantaseren erover, maar slechts een enkeling zal overwegen zich daadwerkelijk los te maken van zijn leven en zich aan te sluiten bij een hippiebeweging. In Wanderlust besluit een koppel die stap wel te maken. Maar hoe leuk is het hippiebestaan als je geen privacy meer hebt en je je echtgenoot moet delen onder het mom van 'vrije liefde'?

George en Linda vormen het koppel dat centraal staat in Wanderlust. Na een reeks slechte beslissingen (het kopen van een studio in New York tijdens de recessie) en een aantal onverwachte tegenslagen (zoals ontslagen worden) zijn ze op weg naar Atlanta om een nieuwe start te maken. Onderweg komen ze per toeval terecht in Elysium, een hippiegemeenschap geleid door Seth. George en Linda worden uitgenodigd om te blijven en na wat wikken en wegen, besluiten ze de sprong te wagen. Vooral George wil de transformatie maken van materialistische New Yorker tot ‘boomknuffelaar’. Het blijkt echter minder gemakkelijk dan het lijkt. In Elysium is alles van iedereen en zijn er geen deuren. Iedereen kan in en uit lopen, zelfs als je gebruik maakt van het toilet. George heeft er al snel genoeg van, maar Linda is tegen die tijd al gehersenspoeld en wil niet meer weg.

videotrailers & clips

alle artikelen (5)

Wanderlust Nieuwsberichten