Born to Raise Hell (2010)

A duty to protect. A heart for vengeance.

Reviews (2)

Magalaan

Avatar

Goede Steven Segal film (it is an acquired taste). Over het algemeen hangt de kwaliteit van de films sterk af van de geloofwaardigheid van de opponenten. Komen die goed uit de verf dan is het een genot om Steven er gehakt van te zien maken. Zijn ze zwak dan wordt het allemaal wat plichtmatig. Ook Steven heeft een uitdaging nodig. In deze film is er zelfs een driehoeksverhouding wat het origineler maakt.

Dieptepsychologisch zal het nooit worden. We weten precies waarom iedereen handelt zoals hij doet. Steven Segal films zijn bevredigend omdat ieder wel eens wraakgevoelens heeft en zich dan voorstellingen maakt hoe hij die kan botvieren. Steven Segal weet dat perfect te vertolken. Daardoor krijgt zijn geweld iets zinvols dat in de vele andere beukfilms ontbreekt.

Tarkus

Avatar

Tja, wat kan je zeggen van een film met Steven Seagal... altijd een beetje over de top, maar dat maakt het net weer goed, ook in deze film weer.
Een goed scenario, zelden bij een Staven Seagal film, en ook dat is hier niet anders.
Maar de locaties zijn altijd wel goed gekozen, en ook zijn kunstjes heeft Seagal nog niet verleerd, al worden ze wel minder talrijk.
Kortom, ik heb al vele filmen met Steven Seagal gezien, en deze past in de middenmoot van dat rijtje.
Leuk om eens te bekijken, maar verwacht geen zinderend verhaal.