Winnie de Poeh

Winnie de Poeh (2011)

Oh Pooh.

Tijdloze, klassiek geanimeerde kinderfilm biedt een leuk avontuur voor de allerkleinsten.
play

7,2 details

  • 63 Min
  • Animatie
  • Familiefilm
  • Verenigde Staten
63 Min Verenigde Staten

In het Honderd Bunder Bos beleven Winnie the Pooh en zijn maatjes weer de grootste avonturen. Eeyore is zijn staart kwijt en Owl stuurt de hele club er op uit om Christopher Robin te redden van een verzonnen boosdoener. Daarnaast wordt het een hele drukke dag voor een beer die alleen maar wat honing wilde vinden.

Regie
Stephen J. Anderson
Don Hall
Cast
Jim Cummings, John Cleese, Craig Ferguson, Tom Kenny, Travis Oates, Bud Luckey, Jack Boulter, Kristen Anderson-Lopez, Wyatt Dean Hall, Huell Howser.
Budget
$ 30.000.000
Opbrengst
$ 14.460.000
Release
14.07.2011
Release NL
21.04.2011
Release DVD
30.08.2011

Filmtotaal Recensie

Regie: Stephen J. Anderson en Don Hall | Cast (stemmen): Job Schuring (Winnie de Poeh), Paul Klooté (Iejoor), Philip ten Bosch (Knorretje), Kees van Lier (Teigetje), e.a. | Speelduur: 60 minuten | Jaar: 2011

Inmiddels is het zes jaar geleden sinds er een laatste Winnie de Poeh-film verscheen en dat betekent dat er een hoop kinderen zijn die het dikke gele beertje nog nooit in de bioscoop hebben gezien. Het nieuwe avontuur, simpelweg getiteld Winnie de Poeh, is tijdloos, vrolijk en soms best humoristisch.

De allerkleinsten zullen hun hart kunnen ophalen met een grappig en soms ook spannend verhaal, dat wordt afgewisseld met liedjes gezongen door Poeh en zijn vriendjes. Het is de vraag of alle grappen bij kinderen zullen aankomen, maar dat maakt de film voor ouders wel leuker. Denk bijvoorbeeld aan een komische sequentie waarin Winnie zo’n honger heeft dat hij begint te ijlen en alles om hem heen in honing verandert.

videotrailers & clips

alle artikelen (4)

Winnie de Poeh Nieuwsberichten