Men of War (1994)

Warriors paid to fight, not to think. But that's about to change...

5,8 details

  • 102 Min
  • Drama
  • Actie
  • Thriller
  • Spanje
  • Verenigde Staten
102 Min Spanje

Het zit Nick Gunnar, een Zweedse oud-militair, niet mee. Hij is werkloos en aan de drank. Twee mannen benaderen Nick met een klus: hij moet naar een tropisch eiland in het Verre Oosten reizen om de inboorlingen over te halen hun thuis te verlaten. Er zou iets van grote waarde verstopt liggen. Met een groep oude vrienden annex huurlingen gaat Nick ernaar toe. Daar aangekomen begint hij de bewoners te respecteren en wil de missie verlaten. Maar zijn vrienden zetten liever door. Ook krijgt Nick het met Keefer aan de stok, een oude bekende met een persoonlijk leger die hem graag dood ziet.

Regie
Perry Lang
Cast
Dolph Lundgren, Catherine Bell, B.D. Wong, Tommy 'Tiny' Lister, Tim Guinee, Anthony John Denison, Don Harvey, Thomas Gibson, Kevin Tighe, Charlotte Lewis, Tom Wright, Aldo Sambrell, Trevor Goddard, Perry Lang, Juan Pedro Tudela.
Release
04.09.1994

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Men of War

acties