6,4 details

  • 83 Min
  • Drama
  • Frankrijk
83 Min Frankrijk

Een vissershaven in Normandië. Angèle heeft zo haar redenen om een nieuw leven te willen opbouwen en zoekt het gezelschap van Tony, een in zichzelf gekeerde visser. Ondanks zijn verlangen naar haar, houdt Tony haar op afstand. Angela zoekt toenadering. Tony observeert haar. Zo mooi, zo verwarrend, hij kan maar niet geloven dat ze daar is voor hem...

Regie
Alix Delaporte
Cast
Clotilde Hesme, Lola Dueñas, Grégory Gadebois, Antoine Laurent, Evelyne Didi, Patrick Descamps, Patrick Ligardes, Farid Larbi, Marc Bodnar, Jérôme Huguet, Antoine Couleau, Rama Grinberg, Corine Marienneau, Tracy, Elsa Bouchain.
Release
26.01.2011
Release NL
12.05.2011

Filmtotaal Recensie

Regie: Alix Delaporte | Cast: Clotilde Hesme (Angèle), Grégory Gadebois (Tony), Evelyne Didi (Myriam), Jérôme Huguet (Ryan), e.a. | Speelduur: 87 minuten | Jaar: 2010

In de openingsscène van Angèle et Tony ontmoeten de twee titelpersonages elkaar in een café naar aanleiding van een contactadvertentie. Zij heeft een paar minuten daarvoor zichzelf nog geprostitueerd in een steegje; de Action Man die ze als dank kreeg is voor haar zoontje. Dit regiedebuut van Alix Delaporte mist op momenten subtiliteit en geloofwaardigheid.

Angèle is een vrouw die alles heeft verloren en nu probeert om het meest dierbare terug te krijgen. Haar zoontje woont al een tijd bij haar schoonouders en wil haar niet zien. Wat precies de reden is, blijft voor de kijker nog een tijdje geheim. Informatie wordt beetje bij beetje verstrekt.

videotrailers & clips

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

FOTOPOSTERS & MOVIESTILLS

Angèle et Tony

acties