6,6 details

  • Thriller
  • Drama
  • Verenigde Staten
Verenigde Staten

Detective Matt Harding en advocaat Clay Spencer zijn goede vrienden die regelmatig grappen met elkaar uithalen. Maar dan regelt Matt een afspraakje tussen Clay en de mooie Lucinda, een ex-gevangene. Tot zijn verbazing wordt Clay tot over zijn oren verliefd en trouwt hij met haar, daarbij de zorg voor haar dochtertje op zich nemend. Hoewel Matt hem voor Lucinda waarschuwt, beseft Clay pas wie hij is getrouwd als hij Lucinda's affaire met zijn zoon ontdekt. Hij wil Lucinda uit zijn testament schrappen, maar wordt voordien vermoord aangetroffen. Matt is ervan overtuigd dat Lucinda de moordenaar is en zet alles op alles om haar uit de tent te lokken

Regie
Bill L. Norton
Cast
Cheryl Ladd, Vyto Ruginis, Nick Mancuso, Nancy Cartwright, Mike Farrell, Greg Kean, Michael Woolson, Cady Huffman, Ed Hooks, Gloria Grant, Clair Marie Hooker, Ed Claudio, Anni Long, Cody Tucker, Jarion Monroe.
Release
12.11.1996

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Vows of Deception

acties