6,2 details

  • 105 Min
  • Historisch
  • Drama
  • Actie
  • China
  • Hongkong
105 Min China

Shanghai 1925: de Japanse bezetters heersen met harde hand over het noordelijke district van deze levendige wereldstad om in het diepste geheim een aanstaande invasie voor te bereiden. Daar bevindt zich de glamoureuze nachtclub Casablanca, een trefpunt van Chinese triaden, hoge Japanse officieren en internationale spionnen. Daar is ook Kungfu vechter Chen Zhen aanwezig, die incognito naar zijn thuisstad is teruggekeerd. Jaren geleden nam hij wraak op de moord van zijn meester en vluchtte daarna naar het buitenland. Als gemaskerde verzetsstrijder probeert hij de Japanners een halt toe te roepen. De situatie wordt kritiek als een dodenlijst van het regime van opstandige tegenstanders in de openbaarheid komt en Chen Zhen door de meedogenloze Japanse kolonel Chikaraishi wordt uitgedaagd…

Regie
Wai-keung Lau
Cast
Donnie Yen, Qi Shu, Anthony Wong Chau-Sang, Shawn Yue, Yasuaki Kurata, Bo Huang, Ryu Kohata, Karl Dominik, Jiajia Chen, Alex Ahlstrom, Zhou Yang, Siyan Huo, Shi Feng, Yale Varty.
Opbrengst
$ 48.398
Release
22.09.2010
Release DVD
12.04.2011

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Jing mo fung wan: Chen Zhen

acties