Something Borrowed (2011)

It's a thin line between love and friendship.

Matige romkom blijft het uitkijken waard dankzij grappige bijrol van John Krasisnki.
play

4,3 details

  • 112 Min
  • Komedie
  • Drama
  • Romantiek
  • Verenigde Staten
112 Min Verenigde Staten

Met haar dertigste verjaardag in het vooruitzicht, heeft Rachel het gevoel dat haar leven zich nog niet heeft ontwikkeld zoals ze had gehoopt. Ondanks een goede baan als advocate en leuke vrienden, waaronder extravagante beste vriendin Darcy, realiseert Rachel zich steeds vaker na een avondje uit dat zij weer alleen naar huis toe gaat. Dit verandert echter na afloop van het verjaardagsfeest wat Darcy voor haar organiseert: Rachel belandt in een dronken bui in bed met Dex, een oud studiegenoot én… Darcy’s huidige verloofde. Verschrikt vragen ze zich af hoe dit heeft kunnen gebeuren en proberen het voorval te vergeten. Maar al snel slaat bij beiden de twijfel toe: was het eigenlijk wel een vergissing?

Alt titel
Love & Marriage
Regie
Luke Greenfield
Cast
Kate Hudson, John Krasinski, Ginnifer Goodwin, Colin Egglesfield, Geoffrey Pierson, Steve Howey, Ashley Williams, Jill Eikenberry, Sarah Baldwin, Kirsten Day, Christopher Peuler, Mark La Mura, Jonathan Epstein, Lindsay Ryan, Leia Thompson.
Budget
$ 35.000.000
Opbrengst
$ 59.901.913
Release
05.05.2011
Release NL
02.06.2011
Release DVD
08.11.2011

Filmtotaal Recensie

Regie: Luke Greenfield | Cast: Kate Hudson (Darcy), Ginnifer Goodwin (Rachel), John Krasinski (Ethan), Colin Egglesfield (Dex), e.a. | Speelduur: 113 minuten | Jaar: 2011

Wat er gebeurt wanneer je een mannelijke regisseur van komedies als The Animal en The Girl Next Door het scenario van een vrouwelijke scenariste van series als Gilmore Girls en Men In Trees laat regisseren, is gemakkelijk te voorspellen. Je komt al snel in de buurt van het twijfelachtige Something Borrrowed. Gelukkig biedt John Krasinski net genoeg comic relief en bevat de film een aantal leuke muzieknummers, anders was het werkelijk ondragelijk geworden.

Luke Greenfields Someting Borrowed is gebaseerd op de gelijknamige debuutroman van Emily Giffin, die door Jennie Snyder tot scenario werd verwerkt. Het verhaal gaat over de bijna dertigjarige Rachel die een goede baan als advocate heeft en een leuke vriendengroep waartoe ook Darcy behoort, al jarenlang Rachels beste vriendin. Toch is ze niet helemaal tevreden met haar leven omdat ze 's avonds telkens alleen naar huis moet. Na een verjaardagsfeestje van Darcy belandt Rachel echter in bed met Dex, de verloofde van Darcy. Voor beiden blijkt het toch meer te zijn dan een dronken onenightstand.

videotrailers & clips

Something Borrowed

acties