6,8 details

  • 103 Min
  • Drama
  • Duitsland
  • Frankrijk
  • Israël
103 Min Duitsland

De HR manager van Jeruzalems grootste bakkerij zit in de problemen. Hij is gescheiden van zijn vrouw, is vervreemd van zijn dochter en hij haat zijn baan. Wanneer een van zijn werknemers, een buitenlander, wordt gedood tijdens een zelfmoordaanslag wordt de bakkerij beschuldigd van onverschilligheid. De HR manager wordt naar de thuisstad van het slachtoffer in Roemenië gestuurd om het weer goed te maken. Ver van huis, op een missie om een vrouw te eren die hij niet eens kende, maar op de een of andere manier is gaan bewonderen, ontdekt hij zijn menselijkheid en zijn vermogen om echt te zorgen voor zijn personeel.

Regie
Eran Riklis
Cast
Mark Ivanir, Reymond Amsalem, Gila Almagor, Julian Negulesco, Noah Silver, Rosina Kambus, Irina Petrescu, Danna Semo, Yigal Sade, Guri Alfi, Bogdan E. Stanoevitch, Ofir Weil, Roni Koren, Papil Panduru, Sylwia Drori.
Release
04.03.2011
Release NL
05.05.2011
Release DVD
13.12.2011

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

The Human Resources Manager

acties