The Trip (2010)

Eat, drink and try not to kill each other.

Hilarische tafelgesprekken en meesterlijke imitaties door twee Britse komieken.
play

6,5 details

 • 107 Min
 • Komedie
 • Verenigd Koninkrijk
107 Min Verenigd Koninkrijk

Er staat Steve Coogan een culinaire week te wachten, wanneer hij in opdracht van een krant een aantal toprestaurants in het Engelse Lake District en Yorkshire Dales gaat beoordelen. Zijn vriendin haakt op het laatste moment af, waardoor hij aarzelend de altijd beschikbare Rob Brydon uitnodigt om mee op reis te gaan. Terwijl ze genieten van haute cuisine drijven de twee vrienden elkaar tot waanzin met hun eindeloze discussies, maar bespreken ze ook de belangrijkste ingrediënten voor een gelukkig leven: familie en vriendschap.

Regie
Michael Winterbottom
Cast
Steve Coogan, Rob Brydon, Margo Stilley, Kerry Shale, Claire Keelan, Paul Popplewell, Dolya Gavanski, Rebecca Johnson.
Opbrengst
$ 951.179
Release
01.09.2010
Release NL
23.06.2011
Release DVD
10.01.2012

Filmtotaal Recensie

Regie: Michael Winterbottom | Cast: Steve Coogan (Steve), Rob Brydon (Rob), Claire Keelan (Emma), Margo Stilley (Mischa), Rebecca Johnson (Sally), e.a. | Speelduur: 107 minuten | Jaar: 2010

De Britse komieken Steve Coogan en Rob Brydon zijn uitstekend op dreef in een fictief verhaal met scherpe, realistische randjes en hilarische imitaties van beroemdheden. Het materiaal van de zesdelige serie The Trip, die vorig jaar door de BBC werd uitgezonden, is teruggebracht tot bioscooplengte.

Het is verbazingwekkend dat de kijker met het uitgangspunt van The Trip zo goed wordt vermaakt. Van een verhaal is nauwelijks sprake; het overgrote deel van de film bestaat uit tafelgesprekken die nergens toe lijken te leiden. Maar die dialogen zijn zo vernuftig opgebouwd en worden zo aanstekelijk gespeeld door Coogan en Brydon, dat de film een heerlijke energie over zich heen krijgt. Helaas sneuvelen de snelle, gevatte opmerkingen iets te vaak in de ondertiteling.

videotrailers & clips

alle artikelen (1)

The Trip Nieuwsberichten

 • Trailer The Trip

  Trailer The Trip

  Arman Avsaroglu,

  Steve Coogan en Rob Brydon gaan op een hilarische culinaire ontdekkingstocht door Engeland.

  mode_comment 2

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

The Trip

acties