Batman: Under the Red Hood (2010)

Dare To Look Beneath The Hood

Reviews (1)

Frietgezicht

Avatar

Voor mij is dit wel de leukste Batman tekenfilm die ik ooit gezien heb.
Sinds The Dark Knight Rises zit ik beetje in Batman-mood dus heb afgelopen Batman Beyond : Return of the Joker en Batman: Mask Of the Phantasm gekeken en nu deze.
Die andere 2 waren wel geinig maar meer ook niet maar deze is echt heel erg vermakelijk.
Ook als je geen kind bent is dit vermakelijk want er vloeit genoeg bloed(hoewel dat wel soms slecht in beeld gebracht wordt zoals op het begin als Robin door The Joker een pak slaag krijgt,ene keer wel bloed op de grond en z'n gezicht,dan weer niet) en het verhaal en de actie zijn goed.

Het verhaal deed me wel erg denken aan de vorige 2 Batman-tekenfilms zoals hierboven genoemd,net als in Mask of Phantasm is er iemand met geheime identiteit die de badguys afmaakt en dat is ook nu het geval en in Batman Beyond doet die dezelfde voice-scan als in deze film om te checken of er matches zijn want ook in die film wil die weten wie er onder de ware identeit van The Joker zit.

Maar de film verveelt niet,zat actie en gevechten zijn heerlijk om te kijken,vooral die tussen Red Hood en Batman(hoewel gek genoeg daar dan bloed ontbreekt terwijl met wat ze elkaar aandoen dat behoorlijk gek is)
En ook komen er zat badguys voorbij wat erg leuk is om te zien.
Black Mask(waar ik zeker zat van gehoord heb maar niet erg ken,de strips die ik vroeger gelezen heb van Batman kwam die niet in voor maar is grappig hoe agressief die is bij personeel maar tegenover Red Hood en The Joker lijkt die weinig voor te stellen), Rhas Al Ghul(die kan niet knokken meer?), Riddler(kan niet praten meer?) en The Joker(leuke rol) en natuurlijk Red Hood,een nieuw karakter die een stuk leuker is als een Punisher-achtige Crimefighter dan de Phantasm uit de 'Mask of Phantasm-film'.

Voor mensen die zowel van Batman als van af en toe een cartoon kijken houden is dit echt een aanrader,kijkt heerlijk weg! Een 8