Texas Chainsaw 3D (2013)

Evil wears many faces.

Reviews (1)

jaime91

Avatar

Ik had al vernomen dat dit een slechte film zou zijn, dus ik had al lage verwachtingen maar toch hoopte ik nog dat ik me er nog een beetje mee kon vermaken. Want ik kan op z'n tijd best genieten van lompe cheesy horror. En ik heb me best vermaakt maar dan wel op een verkeerde manier waarschijnlijk want ik heb in een deuk gelegen. Jezus christus wat een slechte film!

Er klopt ten eerste geen hout van het script, ten tweede zijn de acteurs allemaal modellen die matig tot zeer slecht acteren en de personages boeide me ook totaal niet! Het kon me echt totaal niet schelen wie het zou overleven en wie niet. De film zit ook vol met domme acties die de domme personages uithalen maar dat maakte het wel weer lachwekkend. De dialoog is zo slecht dat het grappig wordt.

Het is een b-film die direct op dvd uitbracht had moeten worden. Gelukkig heb ik dit gedrocht niet in 3D in de bios gezien, want er zitten amper scenes in die er in 3D letterlijk en figuurlijk uitspringen. Sterker nog er zitten 2 kleine stukjes in die ze speciaal voor het 3D gedaan hebben. Namelijk de titel in het begin, en er zit een moment in dat er iets (en ik zeg niet wat) naar het scherm gegooid wordt. Als komedie zou ik het een 6 geven maar als horrorfilm is het om te janken zo slecht. Het enige hoogtepunt vind ik Alexandra Daddario, niet omdat ze een fantastische actrice is maar omdat ze een hele mooie meid is.