play

3,8 details

  • Familiefilm
  • Denemarken
Denemarken

Een Japans gezin trekt in, in het huis naast dat van Per. Hij wordt bevriend met Shin, een jongen van zijn leeftijd. Als de jongens op een dag niet naar school gaan, geven Shin's ouders Per de schuld. Dit zorgt ervoor dat de buren afstand van elkaar houden. Als vervolgens de klas van Shin en Per op schoolreisje gaat naar de dierentuin, en er een ongeluk plaatsvindt, valt alles op zijn plaats voor de twee gezinnen.

Alt titel
Father of Four - In Japanese Mode, Far til fire - på japansk
Regie
Claus Bjerre
Cast
Sidse Mickelborg, Kathrine Bremerskov Kaysen, Niels Olsen, Kasper Ruwai Berg Kesje, Jakob Wilhjelm Poulsen, Jess Ingerslev, Ditte Hansen, Søren Bregendal, René Dif, Mathilde Flinth Bredholt, Tommy Besby, Thomas Chaanhing, Habib Abou-Hair, Niels Skousen, Rebecca Helena Andersen, Cecilie Meiniche, Miki Andersen, Ane Stensgaard-Juul, Tomomi Yamauchi, Jarl Hjulmand.
Release
04.02.2010

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

videotrailers & clips

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Vader met Vier Kinderen op Japanse Toer

acties