Blue Crush 2 (2011)

5,3 details

  • 120 Min
  • Drama
  • Sport
  • Romantiek
  • Verenigde Staten
  • Zuid-Afrika
120 Min Verenigde Staten

De beeldschone 18-jarige Dana is een topsurfer met een kast vol trofeeën. Wanneer haar vader haar onder druk zet om het rustiger aan te doen en naar de universiteit te gaan, vlucht ze weg uit haar huis in Beverly Hills. Ze reist af naar de stranden van Zuid-Afrika, naar 's werelds mooiste surfplekken. Het is tevens het land van herkomst van haar overleden moeder. Hier begint ze aan een zwerftocht langs de adembenemend mooie zuidkust van Afrika om haar moeders droom te verwezenlijken: een lange foutloze rit over de moordende golven van J-Bay.

Regie
Mike Elliott
Cast
Sharni Vinson, Patrick Lyster, Elizabeth Mathis, Gideon Emery, Katharina Damm, Joe Vaz, Matthew Dylan Roberts, Rodger Halston, Ben Milliken, Sasha Jackson, Isa Rahman, Rosy Hodge, Danielle Le Roux, Roxy Louw, Chris Fisher.
Budget
$ 7.000.000
Release
07.06.2011
Release DVD
02.08.2011

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

videotrailers & clips

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Blue Crush 2

acties