play

5,9 details

  • 81 Min
  • Avontuur
  • Komedie
  • Familiefilm
  • Drama
  • Actie
  • Duitsland

De bende kinderen, genaamd de 'Vorstadtkrokodile', zijn nu opgegroeid tot zelfbewuste jongeren, die ondanks de verschillen toch nog altijd samen verbonden zijn. Kai gaat nu naar een basketbalkamp en Olli gaat met zijn vriendin op vakantie, terwijl de rest van het gezelschap, Hannes, Maria, Frank, Jorgo en Peter, met een halsbrekende snelheid rondtoeren op een kartbaan. Maar dan gebeurt er een dramatisch ongeval. Frank wordt met de ziekenwagen naar de kliniek vervoerd en blijkbaar is zijn leven in groot gevaar. Als er niet snel een leverdonor gevonden wordt, zal Frank sterven. De enige mogelijke donor is zijn broer Dennis, maar die zit met zijn vriendje Kevin voor inbraak in de gevangenis. De tijd dringt, maar een ''Vorstadtkrokodile' wil niet van opgeven horen. Met de hulp van Jenny en Hannes' moeder smeedt de bende een baanbrekend plan...

Alt titel
De Krokodillenbende Vrienden voor Altijd
Regie
Wolfgang Groos
Cast
Leonie Tepe, Nick Romeo Reimann, Fabian Halbig, Nora Tschirner, Manuel Steitz, Jacob Matschenz, Hans Martin Stier, Ella-Maria Gollmer, Javidan Imani, Michael Kessler, Robin Walter, David Hürten, Axel Stein, Jochen Nickel, Frederik Hunschede.
Release
20.01.2011

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

videotrailers & clips

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Vorstadtkrokodile 3

acties