The Inbetweeners Movie (2011)

Surf. Sun. Shagging.

Een waardige afsluiter van de fijne serie The Inbetweeners, waarin herkenbaarheid hoogtij viert.
play

5,8 details

  • 97 Min
  • Komedie
  • Verenigd Koninkrijk
97 Min Verenigd Koninkrijk

Will, Neil, Simon en Jay zijn vier onrustige en onaantrekkelijke achttien-jarige jongens uit het zuiden van Engeland. Als hun school is afgerond en een van de jongens wordt gedumpt door zijn vriendinnetje, besluiten de jongemannen op vakantie te gaan naar Kreta. Het zal een zoektocht naar zon, zee, drank, vrouwen en seks worden. De zoektocht verloopt echter niet van een leien dakje.

Regie
Ben Palmer
Cast
Theo James, Laura Haddock, Anthony Head, Blake Harrison, James Buckley, Simon Bird, Henry Lloyd-Hughes, Joe Thomas, Theo Barklem-Biggs, Jessica Knappet, Tamla Kari, Emily Head, Lydia Rose Bewley, Greg Davies, Victoria Willing, Greg Davies, Jessica Knappett.
Release
19.08.2011
Release NL
19.01.2012
Release DVD
01.05.2012

Filmtotaal Recensie

Regie: Ben Palmer | Cast: Simon Bird (Will), Joe Thomas (Simon), James Buckley (Jay), Blake Harrison (Neil), e.a. | Speelduur: 97 minuten | Jaar: 2011

E4, een Britse televisiezender opgericht in 2001, was op zoek naar eigen origineel materiaal om kijkers te trekken. Eén van de grote publiekstrekkers zou The Inbetweeners moeten worden. De serie over vier vrienden die hun middelbare school proberen te overleven, sloeg niet direct aan. Met 238.000 kijkers leek de serie gedoemd te floppen. Nu, drie jaar later, kent het succes van The Inbetweeners geen grenzen: drie seizoenen, bijna vier miljoen kijkers en een Amerikaanse remake onderweg. Ook in Nederland konden we al genieten van de serie en vanaf vandaag draait de uiterst succesvolle film in de bioscopen. Mocht je nog twijfelen aan de kwaliteiten van de serie, zoek dan zo snel mogelijk de dichtstbijzijnde bioscoop op, want The Inbetweeners overtuigt op elk front!

Wil, Simon, Jay en Neil besluiten na hun eindexamen op vakantie te gaan naar Kreta. Kort na aankomst ontwaken ze uit hun dromen van zon, zee, seks en mooie vrouwen als ze aankomen bij de vakantieaccommodatie: de smerige bedden, stinkende keuken en dode hond in de waterput halen de stemming er aardig uit. Er zit niks anders voor hen op om de situatie te accepteren zoals die is en richting het centrum te vertrekken om hun lust naar alcohol en vrouwen te stillen. Dat ook dit niet geheel volgens plan gaat, weerhoudt de jongens er niet van door te zetten om voor het einde van de vakantie te hebben gefeest als nooit tevoren!

videotrailers & clips

Laatste reacties

Glennekeeeee

"...[quote=Liptonpome]Dan moet je ook eerst de serie kijken[/quote] als je films die voortvloeien uit......"

Liptonpome

"...Dan moet je ook eerst de serie kijken..."

FOTOPOSTERS & MOVIESTILLS

The Inbetweeners Movie

acties