6,8 details

  • 110 Min
  • Drama
  • Romantiek
  • Duitsland
  • Frankrijk
110 Min Duitsland

Camille en Sullivan leren elkaar kennen als vakantieliefje. Wanneer ze afscheid moeten nemen, kan Sullivan zijn Camille maar niet vergeten. Hun paden kruisen zoveel jaren later opnieuw.

Alt titel
Goodbye First Love
Regie
Mia Hansen-Løve
Cast
Lola Créton, Sebastian Urzendowsky, Valérie Bonneton, Magne Brekke, Serge Renko, Philippe Paimblanc, Özay Fecht, Arnaud Azoulay, Justine Dhouilly, Max Ricat, Patrice Movermann, Charlotte Faivre, Amélie Robin, François Buot, Louis Dunbar.
Budget
$ 4.500.000
Release
06.07.2011
Release NL
16.02.2012
Release DVD
28.02.2012

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

Filmtotaal Recensie

Regie: Mia Hansen-Løve | Cast: Lola Créton (Camille), Sebastian Urzendowsky (Sullivan), Magne-Håvard Brekke (Lorenz), e.a. | Speelduur: 110 minuten | Jaar: 2011

Ze lijkt haar leven weer op de rails te hebben, Camille. Een goede baan als architect, een fijne vriend die zielsveel van haar houdt en een comfortabel leven. Maar als haar eerste liefde Sullivan plotseling weer voor de deur staat, is Camille bereid alles op te geven en met hem mee te gaan, waar hij ook maar wil. De eerste liefde eindigt niet als de relatie wordt beëindigd. Die draag je je hele leven met je mee.

De eerste liefde of kalverliefde, hoe je het ook wilt noemen, is al decennia een dankbaar thema voor filmmakers. Daarmee is het een wat uitgekauwd genre geworden waar weinig nieuws meer aan toe te voegen is. De Française Mia Hansen-Løve probeert het toch in haar derde film, de eerste sinds haar meesterwerk Le Père de Mes Enfants.

videotrailers & clips

alle artikelen (1)

Un Amour de Jeunesse Nieuwsberichten

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

FOTOPOSTERS & MOVIESTILLS

Un Amour de Jeunesse

acties