So Undercover (2012)

COLLEGE... It's the most dangerous assignment of all.

Inspiratieloze komedie is grappig noch geloofwaardig.
play

4,1 details

  • 94 Min
  • Actie
  • Komedie
  • Verenigde Staten
94 Min Verenigde Staten

In opdracht van de FBI gaat privédetective Molly Morris (Miley Cyrus) undercover bij een meisjesstudentenclub. Ze moet de dochter beschermen van een grote maffioso. Met meerdere verdachten op haar lijst ontdekt Molly onverwachts dat niet iedereen is wie men lijkt te zijn, inclusief zijzelf.

Regie
Tom Vaughan
Cast
Miley Cyrus, Jeremy Piven, Eloise Mumford, Alexis Knapp, Megan Park, Joshua Bowman, Mike O'Malley, Matthew Settle, Autumn Reeser, Andrea Frankle, Randal Reeder, Kelly Osbourne, Cameron Deane Stewart, Brittney Alger, Lauren McKnight.
Release
01.01.2012
Release NL
20.12.2012
Release DVD
30.04.2013

Filmtotaal Recensie

Regie: Tom Vaughan | Cast: Miley Cyrus (Molly), Jeremy Piven (Armon), Joshua Bowman (Nicholas), Alexis Knapp (Taylor), e.a. | Speelduur: 94 minuten | Jaar: 2012

De twintigjarige Miley Cyrus werd in 2006 handig in de Amerikaanse markt gezet. Ze vertolkte de rol van popster Hannah Montana in de gelijknamige Disney-serie en begon tegelijkertijd aan een reeks concerten en albums. Jonge meisjes bleken weg te zijn van de actrice en zangeres. Cyrus was voor Amerika wat K3 voor ons is: kleine meisjes zijn de enigen die er plezier aan beleven. So Undercover is eigenlijk voor een oudere doelgroep bedoeld, maar dat betekent niet dat het niveau merkbaar hoger is.

De stupide komedie gaat over een jonge privédetective - altijd goed te herkennen aan de grote spiegelreflexcamera om haar nek - die uit het niets wordt benaderd door een FBI-agent om te infiltreren in een damessociëteit. Beter is het om je niet te lang bezig te houden met de logica daarvan. Er wordt enigszins een poging gedaan om de opzet te verantwoorden, maar die rammelt behoorlijk. Meer voor de hand liggend was bijvoorbeeld geweest om een net wat oudere actrice te casten die gewoon een geloofwaardige FBI-agent zou spelen. Maar ja, dan heb je Miley Cyrus weer niet om de kijkers te trekken.

videotrailers & clips

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Tarkus

"...Redelijk leuke komedie, maar wat het verhaal betreft is het wel héél simpel. Opvallende rol: Kelly......"

FOTOPOSTERS & MOVIESTILLS

So Undercover

acties