The Babymakers (2012)

She's fired up. He's firing blanks.

Komedie van de maker van The Dukes of Hazzard over een vriendengroep die een spermabank berooft. Je moet ervan houden.
play

4,4 details

  • 95 Min
  • Komedie
  • Verenigde Staten
95 Min Verenigde Staten

In de film hebben Olivia Munn (I Don't Know How She Does It, 2011) en Paul Schneider (Away We Go, 2009) de voornaamste hoofdrollen als een stel dat een kind wil. Helaas blijken de spermacellen van Schneiders personage niet de snelste te zijn. Uiteraard starten hier de problemen, die uitvoerig besproken moeten worden met de vrienden van het "slachtoffer".

Regie
Jay Chandrasekhar
Cast
Olivia Munn, Jude Ciccolella, Wood Harris, Paul Schneider, Nat Faxon, Aisha Tyler, Kevin Heffernan, Constance Zimmer, Tommy Dewey, Michael Yurchak, Sharon Maughan, Lindsey Kraft, Tony Sancho, Soren Hellerup, Tom Wright.
Release
03.08.2012
Release NL
27.06.2013

Filmtotaal Recensie

Regie: Jay Chandrasekhar | Cast: Paul Schneider (Tommy), Olivia Munn (Audrey), Kevin Heffernan (Wade), Wood Harris (Darrell), Nat Faxon (Zig-Zag), Jay Chandrasekhar (Ron Jon), e.a. | Speelduur: 95 minuten | Jaar: 2012

Over smaak valt niet te twisten. Er is geen filmgenre waarvoor deze stelling meer opgaat dan bij komedie. De één ligt in een deuk van slapstick en houdt het niet meer als een cowboy naast een paard springt. De ander lacht liever om verbale humor en dan met name spitsvondige dialogen. De ploeg achter de ongelooflijk flauwe komedie The Babymakers probeert beide disciplines met elkaar te verenigen, maar schiet door in vooral veel smerigheid. Inzet van de strijd is een bevroren kwakje van een stel met een intense kinderwens. De mannelijke helft, Tommy, heeft jaren geleden lekker lopen cashen bij de spermabank, maar tobt eenmaal getrouwd en klaar voor het vaderschap met ultratraag zaad. Een homostel wil Tommy’s laatste voorraadje niet opgeven dus besluiten de eigenaar en zijn vrienden het maar te gaan jatten.

Schrijf voordat je met een vlaag van verstandsverbijstering besluit om naar The Babymakers te gaan met een groep vrienden tijdens het stevig indrinken (vereist!) vast elke spermagrap op die in je hoofd opkomt. Dikke kans dat alles wat je samen bedacht had ook daadwerkelijk voorbij komt. Maar dan nog erger. Deze mislukte komedie werd opgetuigd door Jay Chandrasekhar, die een jaartje of acht geleden verantwoordelijk was voor de bioscoopverfilming van The Dukes of Hazzard. Chandrasekhar heeft in deze zaadkomedie ook een flinke bijrol op zich genomen. Als de totaal geflipte Indiase gangster Ron Jon is hij de man met het plan die ervoor moet zorgen dat de spermaroof tot een succesvol einde wordt gebracht.

videotrailers & clips

alle artikelen (2)

The Babymakers Nieuwsberichten

FOTOPOSTERS & MOVIESTILLS

The Babymakers

acties