Game Change (2012)

Politics would never be the same.

7,2 details

  • 118 Min
  • Biografie
  • Drama
  • Historisch
  • Verenigde Staten
118 Min Verenigde Staten

In 2008 was de presidentsverkiezing een waar spektakel. Iedereen keek naar de race naar het Witte Huis die zich ontspon als een soort van sprookje. De steile opgang en historische triomf van Barack Obama. De schokkende val van het Huis van Clinton - en de onwaarschijnlijke wederopstanding van Hillary als Obama’s partner en Amerika’s gezicht naar de wereld. De vluchtige performance van John McCain en de betoverende verschijning van Sarah Palin. Maar ondanks de ruime verslaggeving van dit drama is weinig van het echte verhaal achter de schermen bekend - tot nu.

Regie
Jay Roach
Cast
Julianne Moore, Woody Harrelson, Ed Harris, Ron Livingston, Sarah Paulson, Peter MacNicol, Jamey Sheridan, Brian Howe, Bruce Altman, John Rothman, Spencer Garrett, David Barry Gray, Larry Sullivan, Colby French, Mikal Evans.
Release
09.03.2012
Release DVD
11.06.2013

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

alle artikelen (2)

Game Change Nieuwsberichten

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Tarkus

"...Uitstekende film over de republikeinse, foute, keuze voor Sarah Palin in 2008, die hun uiteindelijk......"

Game Change

acties