StreetDance 2 (2012)

4,9 details

  • 85 Min
  • Drama
  • Muziek
  • Romantiek
  • Verenigd Koninkrijk
  • Duitsland
85 Min Verenigd Koninkrijk

In Streetdance 2 3D gaat streetdancer Ash op zoek naar de beste dansers van de wereld om een nieuwe dans te creëren. Tijdens zijn zoektocht wordt Ash hopeloos verliefd op een mooie salsa danseres. Hij besluit deel te nemen aan een groot dansevenement.

Alt titel
StreetDance 2 3D
Regie
Max Giwa
Dania Pasquini
Cast
Sofia Boutella, Tom Conti, Falk Hentschel, George Sampson, Stephanie Nguyen, James Michael Rankin, Elisabetta Di Carlo, Akai Osei-Mansfield, Joanna Jeffrees, Samuel Revell, Delphine Nguyen, Ali Ramdani, Ella Wragg, Lee Craven, Kaito Masai.
Release
30.03.2012
Release NL
26.04.2012
Release DVD
21.08.2012

Filmtotaal Recensie

Regie: Max Giwa, Dania Pasquini | Cast: Falk Hentschel (Ash), Sofia Boutella (Eva), George Sampson (Eddie), Tom Conti (Manu), Niek Traa (Legend) | Speelduur: 85 minuten | Jaar: 2012

Danser Ash droomt ervan om de Street Dance World Championship te winnen. Maar al drie jaar lang is de Amerikaanse crew Invincible heer en meester van de dansvloer. Wanneer Ash tijdens een optreden van deze crew kans ziet om zijn talenten te tonen, gaat hij vol op zijn plaat. Maar dan komt Eddie in beeld, die het diep gedeukte ego van Ash links laat liggen en hem een lefgozer vindt. Samen gaan ze de wereld over op zoek naar de ultieme crew om het wereldkampioenschap in Parijs te winnen. Willen ze überhaupt een kans maken op de titel zal de nieuwe crew heel wat uit de kast moeten halen. Daarom komt Eddie met het briljante idee om hiphop te combineren met salsa. Maar of de bloedmooie salsadanseres Eva voor de overwinning kan zorgen blijft de vraag.

Hoewel dit de tweede 3D-dansfilm is van Max Giwa en Dania Pasquini is daar weinig van te merken. Je zou verwachten dat de twee regisseurs beter zouden inspelen op de 3D-techniek en dat de dansmoves van het scherm spatten. Niets is minder waar. Waar het vanwege het 3D-effect leuk was geweest als de dansers de zaal in kwamen gedanst, wordt er voornamelijk in de breedte gedanst. Het 3D-effect beperkt zich tot het niveau van rondvliegende popcorn en de billen van Eva die ze, waarschijnlijk vooral voor het mannelijk publiek, even door de touwen van een boksring steekt.

videotrailers & clips

alle artikelen (2)

StreetDance 2 Nieuwsberichten