The Conjuring (2013)

Reviews (2)

TomBroers

Avatar

Hele hoge verwachtingen, na veel goede reacties. Mischien mede daardoor viel de film lichtjes tegen. Ik had weer eens een echt enge en beklemmende horrorsfeer verwacht... Het sfeertje weet de film zeker wel goed neer te zetten, alleen miste ik iets dat deze film echt tot een topper maakt, iets speciaals iets wat we nog niet eerder zagen de afgelopen jaren..

Maar voor 2013 gewoon een van de betere horror films en zeker het bekijken waard. Leuk verhaal, goed geacteerd en een redelijke spannende sfeer, toch miste dat échte enge aan de film en vond ik het einde wat matig...

Al met al een ruime voldoende.

7/10

Olrik

Avatar

Beslist de beste horrorfilm van 2013 en zeker een prent die me nog lang zal huigen!
Het verhaal van The Conjuring is erg simpel en we hebben het al vele malen eerder gezien, maar er zit zoveel creatief talent in deze film met zo'n aparte en grimmige sfeer wat het echt maakt tot een geweldige horror.
Er zaten een aantal erg beangstigende scene's in de film waar ik nog steeds kippenvel van krijg en als een film dat met je doet en ook nog eens je het gevoel geeft dat je naar een perfect gemaakte horror kijkt is hij wel goed!

8,0 / 10