Olrik Avatar

Olrik

Laatste reviews

Spectre(2015)

"...Spectre begint direct al met een zeer intense en indrukwekkende openingsscène, waarin James Bond ( Daniel Craig ) tijdens de viering van de Mexicaanse..."

The Last Witch Hunter(2015)

"...The Last Witch Hunter begint acht eeuwen terug in de tijd, als een groep mannen eropuit trekt om de koningin der heksen te doden en zo een einde te..."

Cronos(1993)

"...Cronos is de eerste film van regisseur Guillermo Del Toro ( Hellboy, Pan's Labyrinth ) en is toch wel een van de meest ondergewaardeerde films die ik..."

12 Angry Men(1957)

"...Het verhaal van 12 Angry Men is zeer eenvoudig. Een tiener wordt beschuldigd van de moord op zijn vader. De jury mag zich gaan beraden over de vraag..."

Sicario(2015)

"...Een groot deel van Mexico is al jaren in de greep van drugskartels. Het grote epicentrum daarvan is de grensstad Juárez, waar de kartels hun..."

Laatste reacties

"...[quote=Tarkus]Deze film sprak me totaal niet aan. Te lang en veel te saai. En ondanks zijn acteertalent, ik ben geen fan van Matthew McConaughey, nooit geweest en nooit worden vermoed ik.[/quote] Ik ben het totaal niet met je eens! Je zegt dat d......"
Mud
"...[quote=JamesBond]Ergens is het wel bijzonder ergerlijk dat Tarkus nooit reageert op wat we zeggen :P Ik heb het maanden geleden al opgegeven...[/quote] Dat is wel jammer ja... Heeft hij überhaupt ooit wel eens gereageerd op iemand? Zo nee, zal dat......"
Ouija
"...[quote=Tarkus]Redelijke horrorfilm, al is er van gruwel weinig te merken. Toch weet men aardig wat spanning op te bouwen. De vertolkingen waren wel wat matig, had veel beter gekund. En ook het einde was niet echt goed, had de indruk dan men er sne......"
Ouija
"...[quote=Magalaan]Over zo veel slap gelul zou Kubrick ook graag een film gemaakt hebben. Welke wereld is immers valser dan die van de kunst en die haar zeggen aan te hangen en haar bedekken met ingebeelde lulkoek en lege complimenten? Tom Cruise fa......"
Eyes Wide Shut
"...[quote=Tarkus]Misschien destijds een topfilm, maar vind hem nu wel gedateerd. Veel horror is er aan deze film niet aan, langdradig wel nu ja. Hoewel het toch geen slechte film is en de vertolking van Mia Farrow wel goed is. Maar ondertussen zijn i......"
Rosemary's Baby

laatste ratings

watchlist

Olrik heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.