Friends with Kids (2011)

Love. Happiness. Kids. Pick two.

Mensen veranderen na het krijgen van kinderen, en dat komt vriendschap en romantiek niet ten goede.
play

5,7 details

 • 107 Min
 • Komedie
 • Verenigde Staten
107 Min Verenigde Staten

De film gaat over een vriendengroep die elkaar regelmatig zien. Twee van hen besluiten op een gegeven moment samen een kind te willen zonder daadwerkelijk een relatie te beginnen, omdat dat hun vriendschap zou kunnen verpesten. Dat zorgt natuurlijk voor veel complicaties.

Regie
Jennifer Westfeldt
Cast
Megan Fox, Kristen Wiig, Jon Hamm, Edward Burns, Adam Scott, Maya Rudolph, Chris O'Dowd, Brian d'Arcy James, Jennifer Westfeldt, Kelly Bishop, Cotter Smith, Derek Cecil, Ken Barnett, Lee Bryant, Owen Bento.
Budget
$ 7.251.073
Opbrengst
$ 12.186.625
Release
09.09.2011
Release NL
05.07.2012
Release DVD
16.10.2012

Filmtotaal Recensie

Regie: Jennifer Westfeldt | Cast: Jennifer Westfeldt (Julie), Adam Scott (Jason), Jon Hamm (Ben), Kristen Wiig (Missy), Maya Rudolph (Leslie), Chris O'Dowd (Alex), Megan Fox (Mary Jane), Edward Burns (Kurt), e.a. | Speelduur: 107 minuten | Jaar: 2011   

Wanneer vrienden kinderen krijgen, verandert in een klap alles. Iedereen van rond de dertig kent wel een stel dat sinds de koters kwamen, ineens niet meer gezellig waren. In Friends with Kids belooft een aantal stellen binnen een vriendengroep om nooit zo onuitstaanbaar te worden. Helaas blijkt dit in de praktijk moeilijk om zich aan te houden.

Tijdens de openingsscène van Friends with Kids is alles nog koek en ei. Ben en Missy vormen een zeer gepassioneerd stel, Leslie en Alex zijn eveneens gelukkig samen en Julie en Jason zijn beste vrienden. Met zijn zessen spreken ze vaak samen af om uit eten te gaan, te drinken en bij te praten. Dan krijgen de twee stellen van de vriendengroep kinderen. Niks aan de hand, beloven ze elkaar. Zij zullen nooit van die mensen worden die het alleen over hun kinderen hebben. Toch veranderen de verhoudingen door de komst van de kinderen. Julie en Jason zien hoe hun vrienden steeds minder gelukkig zijn met elkaar. Zij besluiten om samen een kind te nemen en deze als platonische vrienden samen op te voeden. Het lijkt een geweldig plan, wat kan er immers misgaan? Wanneer beiden een nieuwe vlam ontmoeten, ontstaan er toch spanningen en lijkt het co-ouderschap tussen vrienden misschien niet zo’n goed plan te zijn.

videotrailers & clips

alle artikelen (2)

Friends with Kids Nieuwsberichten

 • Redband trailer 'Friends With Kids'

  Redband trailer 'Friends With Kids'

  Jan-Peter Rook,

  Vier gezichten uit Bridesmaids (2011) keren terug voor wederom een vuilgebekte komedie.

  mode_comment 3

 • Trailer Friends with Kids

  Trailer Friends with Kids

  Arman Avsaroglu,

  De grappigste vrouw van dit moment in een komedie over een groep vrienden met een kinderwens.

  mode_comment 4

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Acer

"...Het is uiteraard geen slechte film, maar naar mij gevoel. Hadden deze film beter Friends with Benefi......"

FOTOPOSTERS & MOVIESTILLS

Friends with Kids

acties