5,6 details

  • 96 Min
  • Komedie
  • Duitsland
  • Frankrijk
  • België
96 Min Duitsland

Marion leeft nu in New York samen met haar vriend Mingus, een radio journaliste, twee kinderen van hun vorige relaties en een kat. Het koppel is zeer verliefd! Marion werk nog altijd als fotograaf en is bezig met de voorbereiding van haar tentoonstelling. Naar aanleiding van deze tentoonstelling komen haar vader, haar zus en haar vriend (die eigenlijk de ex is van Marion en die helemaal niet was uitgenodigd) op bezoek. 2 days in New York is het verhaal van een cultuurshock maar vooral van clash tussen bijzonder persoonlijkheden tussen Mingus, de echte “newyorker”, Marion die knettergek is, haar vader die geen woord Engels spreekt en haar zus die met freudiaanse problemen kampt,... no comment!

Regie
Julie Delpy
Cast
Chris Rock, Daniel Brühl, Julie Delpy, Dylan Baker, Kate Burton, Albert Delpy, Aleksia Landeau, Malinda Williams, Carmen Lopez, Alexandre Nahon, Arthur French, Emily Wagner, Petronia Paley, Talen Ruth Riley, Owen Shipman.
Budget
$ 8.000.000
Opbrengst
$ 1.653.792
Release
10.08.2012
Release NL
20.09.2012
Release DVD
13.11.2012

Filmtotaal Recensie

Regie: Julie Delpy | Cast: Julie Delpy (Marion), Chris Rock (Mingus), Albert Delpy (Jeannot), Alexia Landeau (Rose), Alexandre Nahon (Manu) | Speelduur: 96 minuten | Jaar: 2012      

Julie Delpy bracht in 2007 de charmante komedie 2 Days in Paris uit. Ze deed niet alleen de regie en het scenario, maar speelde ook de rol van Marion die haar vriend tijdens een weekendje introduceert aan haar familie in Parijs, met allerlei sociale misverstanden en taalbarrières van dien. Vijf jaar later heeft Delpy een opvolger gemaakt. Dit keer komt Marions familie bij haar op bezoek in New York.

Wie hoopte op een happy end voor Marion en haar Amerikaanse vriend worden in deze sequel meteen met hun neus op de feiten gedrukt. Marion is door Jack achtergelaten met een kind en inmiddels gelukkig met Mingus. Maar een bezoek van Marions Franse familie doet hun relatie geen goed. Marions pa, zus en schoonbroer nemen het huis over en zorgen voor vele ongemakkelijke situaties, waardoor er spanningen ontstaan tussen Marion en Mingus.

videotrailers & clips

alle artikelen (1)

2 Days in New York Nieuwsberichten

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Laatste reacties

Acer

"...Mingus (Chris Rock) krijgt schoonfamilie op bezoek, maar aangezien het fransen zijn. Zijn deze erg a......"