4,4 details

  • 100 Min
  • Drama
  • Thriller
  • Horror
  • Verenigde Staten
100 Min Verenigde Staten

Dit vervolg op The Haunting in Connecticut (2009) laat zien hoe een familie op afgrijselijke wijze terecht komt in een eeuwenoude Zuiderse hel. Wanneer Andy Wyrick (Chad Michael Murray, House of Wax) samen met zijn vrouw Lisa (Abigail Spencer, Mad Men) en dochter Heidi verhuist naar een historisch huis in Georgia, ontdekken ze al snel dat ze de enige inwoners zijn van het pand. Samen met Lisa’s losbandige zus Joyce (Katee Sackhoff, Battlestar Galactica) krijgt de familie te maken met een mysterie die ontstond vanuit een krankzinnig verlangen. Wat dit ook moge zijn, niemand in het huis is zijn of haar leven meer zeker.

Alt titel
The Haunting in Georgia
Regie
Tom Elkins
Cast
Katee Sackhoff, Chad Michael Murray, Abigail Spencer, Cicely Tyson, Lance E. Nichols, Hunter Burke, Wayne Pére, Emily Alyn Lind, Morgana Shaw, Brad James, Grant James, Jaren Mitchell, Lauren Pennington, Sam Polin, Mary Louise Coffee.
Release
01.02.2013
Release NL
23.05.2013
Release DVD
03.09.2013

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

Filmtotaal Recensie

Regie: Tom Elkins | Cast: Abigail Spencer (Lisa), Chad Michael Murray (Andy), Emily Alyn Lind (Heidi), Katee Sackhoff (Joyce), Grant James (Mr. Gordy), e.a. | Speelduur: 100 minuten | Jaar: 2013

Vier jaar geleden werd Virginia Madsen en haar getroebleerde gezinnetje de stuipen op het lijf gejaagd in The Haunting in Connecticut. Zelfs bij de liefhebber van horror zal er niet veel van het verhaal zijn blijven hangen, anders dan dat het ging over een gezin dat verhuisde naar Connecticut om dichter bij het ziekenhuis te zijn voor hun door kanker getroffen zoontje. Het nieuwe huis bleek te spoken als de neten, omdat het in het verleden dienst had gedaan als mortuarium. En dan weet je het wel. Een combinatie van schrikmomenten en gorigheid in de vorm van rottende en brandende lijken was de voorspelbare uitkomst. Regisseur Peter Cornwell brouwde weinig nieuws of spannends, maar compenseerde dit enigszins met de mooi plaatjes die hij zijn publiek voorschotelde. Het zorgde voor een bescheiden bioscoopsuccesje, dat uiteraard uitgemolken moet worden tot de laatste druppel.

videotrailers & clips

alle artikelen (1)

The Haunting in Connecticut 2: Ghosts of Georgia Nieuwsberichten

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Tarkus

"...Redelijke horrorfilm, maar ik vond de eerste beter. Er zitten enkele schrikwekkende scènes in de fi......"

FOTOPOSTERS & MOVIESTILLS

The Haunting in Connecticut 2: Ghosts of Georgia

acties