Zwaar over de top en tegen de irritatiegrens aan, maar ergens is deze komedie van Pedro Almodóvar ook wel geestig.
play

5,3 details

  • 90 Min
  • Komedie
  • Spanje
90 Min Spanje

'Los Amantes Pasajeros' vertelt het verhaal van een groep kleurrijke personages die in het vliegtuig op reis zijn naar Mexico City. Wanneer het vliegtuig dreigt neer te storten, zijn alle mensen in het vliegtuig op zichzelf aangewezen, omdat er ook geen connectie meer is met de buitenwereld. Aangezien iedereen denkt dat de dood aanstaande is, delen ze elkaars geheimen en proberen ze er op een ''bijzondere'' manier maar het beste van te maken.

Alt titel
Los amantes pasajeros
Regie
Pedro Almodóvar
Cast
Antonio Banderas, Penélope Cruz, Antonio de la Torre, Raúl Arévalo, Javier Cámara, José María Yazpik, Guillermo Toledo, Carlos Areces, Concha Galán, Cote Soler, Hugo Silva, Miguel Ã?ngel Silvestre, Nasser Saleh, Pepa Charro, Laya Martí.
Release
08.03.2013
Release NL
23.05.2013
Release DVD
17.09.2013

Filmtotaal Recensie

Regie: Pedro Almodóvar | Cast: Javier Cámara (Joserra), Carlos Areces (Fajas), Raúl Arévalo (Ulloa), Antonio de la Torre (Álex Acero), Antonio Banderas (Léon), Penélope Cruz (Jessica), Paz Vega (Alba), e.a. | Speelduur: 90 minuten | Jaar: 2013

Het schijnt dat er in het kluchtige Los Amantes Pasajeros verborgen kritiek zit op de huidige Spaanse maatschappij. Pedro Almodóvars nieuwste film is echter zo krankzinnig dat je dat al snel vergeet. Het is iets compleet anders dan wat hij de afgelopen jaren heeft gedaan. Geen broeierige thriller of psychologisch drama, maar een komedie. De laatste keer dat hij dat deed was met Mujeres al Borde de un Ataque de Nervios (Women on the Verge of a Nervous Breakdown in 1988.

De hand van Almodóvar is nog altijd zichtbaar. Ook deze film heeft het kenmerkende felle kleurenpalet en een scenario met vreemde wendingen die zich opstapelen. Dat laatste is in dit geval echter een stuk vetter aangezet. Los Amantes Pasajeros is in alle opzichten over de top. En dat is nog best vermakelijk ook, mits je ervoor in de stemming bent.

videotrailers & clips

alle artikelen (2)

I'm So Excited Nieuwsberichten

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

FOTOPOSTERS & MOVIESTILLS

I'm So Excited

acties