7,2 details

  • 90 Min
  • Misdaad
  • Duitsland
  • Ierland
90 Min Duitsland

Een man wordt brutaal vermoord met een soort middeleeuwse speer. Enkele dagen later keert Jack Taylor terug naar Galway. Hij is een jaar weggeweest en lijkt wel herboren. De drank heeft hij afgezworen en hij is vastbesloten zich niet meer in te laten met de misdaad. Maar zijn goede voornemens worden al snel op de proef gesteld wanneer de moeder van de vermoorde man zijn hulp komt vragen. Bovendien staat plots ook een enthousiaste jongeman op de stoep: hij heet Cody en wil Jacks partner worden in het misdaadonderzoek. Ook Jacks vroegere vlam, Ann Hennessey, verschijnt opnieuw in zijn leven en zo is het verleden weer helemaal terug...

Regie
Stuart Orme
Cast
Iain Glen, Stuart Graham, Sam Keeley, Nora-Jane Noone, Tara Breathnach, Killian Scott, Frank O'Sullivan, Paraic Breathnach, Nick Lee, Aine Ni Mhuiri, Eamonn Draper, Ann Marie Horan, Dessie Gallagher, Síghle Ní Chonail, Moya Farrelly.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

videotrailers & clips

Laatste reacties

Screambird

"...Kent iemand deze film? De trailer ziet er niet slecht uit en belooft een goed verhaal. Ben benieuwd!..."

Jack Taylor: The Pikemen

acties