The American Mall (2008)

Love and Dreams Are Not for Sale

4,8 details

  • 100 Min
  • Romantiek
  • Komedie
  • Musical
  • Drama
  • Verenigde Staten
100 Min Verenigde Staten

Het is tijdens die magische zomer, net na het afstuderen aan de hogeschool en de eerste stappen in de universiteit. Ally droomt van een toekomst als liedjesschrijver, maar haar moeder, vervult van haar eigen ambities en die nu ploetert als eigenares van een lokale muziekwinkel, wenst dat zij verder zaken zou gaan studeren. Ally sluipt echter 's nachts het winkelcentrum binnen om te spelen op de grote prachtige piano die daar staat. Zij wordt er bewonderd door de nachtelijke crew van het winkelcentrum, vier jonge jongens die een eigen bandje vormen. De zanger van de groep, de conciërge Joey, is verliefd op Ally en soms zingt hij haar liedjes van ver mee, maar zal hij ooit de moed hebben om zichzelf aan haar voor te stellen?

Regie
Shawn Ku
Cast
Nina Dobrev, Al Sapienza, Autumn Reeser, Rob Mayes, Wade Allain-Marcus, Blythe Auffarth, Brooke Lyons, Bianca Collins, Bresha Webb, Rodney To, David Baum, Neil Haskell, Nikola Clark, Yassmin Alers, Josh Rouah.
Release
11.08.2008

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

The American Mall

acties