The Face of Love (2013)

She lost her perfect love... until she found his perfect double.

5,6 details

  • 92 Min
  • Drama
  • Romantiek
  • Verenigde Staten
92 Min Verenigde Staten

'The Face of Love' vertelt het verhaal van de weduwe Nikki (Annette Bening) die, enkele jaren na het verlies van haar man Garrett, een man genaamd Tom (Ed Harris) ontmoet. Tom lijkt precies op haar overleden echtgenoot. Plotseling wordt ze overspoeld door oude gevoelens en realiseert ze zich dat ze de liefde van haar leven heeft ontmoet... voor de tweede keer.

Alt titel
Look of Love
Regie
Arie Posin
Cast
Robin Williams, Ed Harris, Annette Bening, Amy Brenneman, Jeffrey Vincent Parise, Jess Weixler, Linda Park, Christian Mendez, Deana Molle', Nathan Clarkson, Kim Farris, Chelsea O'Connor, Yuki Bird, Leah Shaw.
Budget
$ 4.000.000
Release
25.10.2013
Release NL
08.05.2014

Filmtotaal Recensie

Regie: Arie Posin | Cast: Annette Bening (Nikki), Ed Harris (Garrett/Tom), Robin Williams (Roger), Jess Weixler (Summer) e.a. | Speelduur: 92 minuten | Jaar: 2013

Vijf jaar na de tragische dood van haar man Garrett - die verdronk tijdens een romantische vakantie in Mexico - ontmoet Nikki een andere man die sprekend op hem lijkt. Ze dwingt een tweede ontmoeting af, maar verzwijgt haar geschiedenis. Al snel wordt deze kunstschilder, alleen na een verbroken relatie, net zo verliefd op haar als zij op hem is. Maar is het niet enkel het gezicht waar ze voor gevallen is? En hebben beiden niet slechts de illusie van hervonden geluk?

De tragiek van een ontmoeting met iemand die fysiek als twee druppels water op je overleden soulmate lijkt en de daaruit voortvloeiende verliefdheid en hervonden geluksgevoelens is een perfect vertrekpunt voor een dramatische geschiedenis. Liefde, geluk, rouw, illusie, ontkenning en bedrog: talrijke dilemma's voorhanden voor beide personages en hun naaste omgeving. Dramaturgisch heeft The Face of Love dan ook een perfecte uitgangspositie te pakken. Des te jammer is het dat de film bijna alle kansen links laat liggen.

videotrailers & clips

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

The Face of Love

acties