Video Game High School

Video Game High School (2012)

It's all about the Game

discussie

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

JamesBond

Avatar

benjamin "Ik wil misschien een drie geven uit sympathie, maar daar stopt de teller dan toch ook echt. Ja, visueel is dit goed voor het budget, maar verder is dit een bij momenten belabberd geacteerd en dodelijk ongrappig wanproduct dat aan elkaar hangt door slechte clichés. En vreemd genoeg zijn dat juist de zaken waar geen enkel budget voor nodig is."


Ik ben het over het algemeen vaak met je eens, Benjamin. Maar hier liggen onze meningen toch ver uit elkaar ;) Ach ja, ieder zijn ding.

benjamin

Avatar

Ik wil misschien een drie geven uit sympathie, maar daar stopt de teller dan toch ook echt. Ja, visueel is dit goed voor het budget, maar verder is dit een bij momenten belabberd geacteerd en dodelijk ongrappig wanproduct dat aan elkaar hangt door slechte clichés. En vreemd genoeg zijn dat juist de zaken waar geen enkel budget voor nodig is.

JamesBond

Avatar

Ik ben al lange tijd een grote fan van Freddie Wong (1 van de regisseurs en bedenkers van deze serie). Deze webserie heb ik al vaker voorbij zien komen, maar ik heb nooit de tijd genomen om het te kijken. Tot een paar dagen geleden. Toen de eerste aflevering van seizoen 2 op YouTube verscheen, ben ik het gaan kijken, en daar heb ik geen spijt van gekregen!

'VGHS' is namelijk een briljante serie! Het is grappig, het is romantisch, het is spannend en het zit vol met actie! Met een budget van ruim 6 ton, wat deels verkregen is door een Kickstarter, zijn ze begonnen met het maken van de serie. Ook de hulp van verschillende bekende acteurs en actrices heeft meegeholpen aan het feit dat 'VGHS' een briljante serie is!

De chemie tussen Josh Blaylock en Johanna Braddy (die na de serie zelfs nog getrouwd zijn!) is erg goed! Ook de chemie die er is met de andere acteurs is erg goed, en beter dan de meeste TV-serie's van tegenwoordig.

Kortom, deze serie heeft eigenlijk alles wat een goede serie nodig heeft. Het heeft een goed verhaal, en zoals de titel doet vermoeden zou het alleen draaien om video games, maar dat is helemaal niet zo. Het gamen is wel een belangrijk aspect van de serie, maar daarnaast zijn er nog verschillende zijplots, die allemaal goed uitgewerkt worden.

Ik vond seizoen 1 echt geweldig, en ik ben benieuwd wat seizoen 2 ons nog gaat brengen!

10/10