benjamin Avatar

benjamin

Laatste reviews

Le tout nouveau testament(2015)

"...God bestaat, dat is toch het uitgangspunt van deze film. Maar de doelgroep van katholieke cinema past toch beter op voor ze een ticketje kopen, want..."

Fast & Furious 7(2015)

"...Als je niet van de vorige films in de "Fast & Furious"-reeks kon genieten, is de kans klein dat deel zeven je wel zal bekoren. Ondanks een wissel in..."

Ant-Man(2015)

"...Tussen het gevecht tegen Ultron en de aankomende Civil War pakt Marvel deze zomer uit met een wat kleiner project. Dat kleinere slaat niet alleen op..."

Inside Out(2015)

"...Goed nieuws, want Pixar is helemaal terug op dat hoge niveau dat we een hele tijd van de studio mochten verwachten. Alleen al het idee - de film..."

Jurassic World(2015)

"...In 1993 schreef Steven Spielberg geschiedenis met Jurassic Park. Wie van Colin Trevorrow hetzelfde verwacht zal bedrogen uitkomen - Jurassic World is..."

Laatste reacties

"..." Doctor Strange duurt slechts 115 minuten en is daarmee momenteel de kortste prent" Ik weet niet of dat helemaal klopt, Thor 2 en Incredible Hulk (en misschien vergeet ik er nog wat) waren korter. En als wat ik vandaag gelezen heb klopt zal Ragnaro......"
Marvels 'Infinity War': er vallen sowieso doden & langste film ooit
"...Blijkbaar zou de speelduur trouwens 100 minuten zijn (waar ik geen problemen mee heb)...."
'Thor: Ragnarok' grotendeels geïmproviseerd
"...Ook dit nieuws baart mij op zich weinig zorgen, zeker niet als dit dezelfde manier is waarop Waititi anders zou werken wat in het vervolg al prima materiaal opleverde...."
'Thor: Ragnarok' grotendeels geïmproviseerd
"...Ze nemen wel echt hun tijd ermee. Des te beter natuurlijk als het resultaat in orde is, maar vier jaar lijkt wel een extreem lange pauze...."
Daniel Craig terug als James Bond!
"...Persoonlijk zou ik eerlijk gezegd misschien liever een nieuwe Mad Max (met dan een nieuw geslaagd personage) zien. ..."
Charlize Theron wil solofilm 'Furiosa'

laatste ratings

watchlist

benjamin heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.