benjamin Avatar

benjamin

Laatste reviews

Le tout nouveau testament(2015)

"...God bestaat, dat is toch het uitgangspunt van deze film. Maar de doelgroep van katholieke cinema past toch beter op voor ze een ticketje kopen, want..."

Fast & Furious 7(2015)

"...Als je niet van de vorige films in de "Fast & Furious"-reeks kon genieten, is de kans klein dat deel zeven je wel zal bekoren. Ondanks een wissel in..."

Ant-Man(2015)

"...Tussen het gevecht tegen Ultron en de aankomende Civil War pakt Marvel deze zomer uit met een wat kleiner project. Dat kleinere slaat niet alleen op..."

Inside Out(2015)

"...Goed nieuws, want Pixar is helemaal terug op dat hoge niveau dat we een hele tijd van de studio mochten verwachten. Alleen al het idee - de film..."

Jurassic World(2015)

"...In 1993 schreef Steven Spielberg geschiedenis met Jurassic Park. Wie van Colin Trevorrow hetzelfde verwacht zal bedrogen uitkomen - Jurassic World is..."

Laatste reacties

"...En ik maar denken dat met die deal met Marvel ook alle weinig interessant ogende plannen rond een universum waren afgevoerd. ..."
Nog een Spider-Man spin-off: Silver Sable en Black Cat
"...Vond de trailer ongeveer even flauw als de titel doet vermoeden...."
Trailer voor DreamWorks' 'Captain Underpants'
"...[quote=ridjieddo]Lekker spoilen zo Filmtotaal, thanks[/quote]Is het nu ook spoilen als je zegt wat er gebeurt in de film?..."
De brute openingsscène 'Kong: Skull Island' die werd afgekeurd
"...[quote=Decepticon]De film te duur, ja dat was het probleem, tuurlijk......[/quote]Niet het grootste probleem maar ook niet geheel onwaar - wat zowat voor het grootste deel van filmzomer 2016 meespeelde...."
Toch meer 'Ghostbusters'-films op komst
"...Dan ben ik toch blij dat ze met het huidige einde zijn verdergegaan. Niet alleen zou het wat ongeloofwaardig zijn dat hij alles overleefde, maar het was ook nog wel 'mooi' dat hij dan (spoilers!!) uiteindelijk door zijn eigen creatie werd vernietigd...."
Oorspronkelijk gruwelijk einde voor Orson Krennic in 'Rogue One'

laatste ratings

7,5
Lion (2016)
Lion (2016)
7,3
Fences (2016)
Fences (2016)
7,5
Hidden Figures (2016)
8,4
Moonlight (2016)
Moonlight (2016)

watchlist

benjamin heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.