benjamin Avatar

benjamin

Laatste reviews

Doctor Strange(2016)

"...Marvel origin story met extra magie...."

Fences(2016)

"...Verfilmd toneelstuk heeft prima vertolkingen maar wordt nooit een film...."

X-Men: Apocalypse(2016)

"...Teleurstellend hol spektakel zit zo vol dat niks echt eruit komt...."

Le tout nouveau testament(2015)

"...God bestaat, dat is toch het uitgangspunt van deze film. Maar de doelgroep van katholieke cinema past toch beter op voor ze een ticketje kopen, want..."

Furious 7(2015)

"...Als je niet van de vorige films in de "Fast & Furious"-reeks kon genieten, is de kans klein dat deel zeven je wel zal bekoren. Ondanks een wissel in..."

Laatste reacties

"...[quote=Roeltje]Oh ja haha. :D Dat is er iets te oneerbiedwaardig uit gekomen. Tuurlijk is hun mening wat waard, het zijn immers personen van vlees en bloed. Ik bedoel meer te zeggen dat de reviews steeds minder waard beginnen te worden voor mij. Ik......"
Warcraft: The Beginning
"...[quote=Roeltje]Naar mijn mening zijn de critici te negatief, het bewijst maar weer eens hoe weinig hun mening waard is.[/quote]En wat bepaalt dan precies de waarde van een mening of is dat puur hoeveel die afwijkt van de jouwe?..."
Warcraft: The Beginning
"...[quote=Tarkus]Bovendien is dit een actiefilm die heel geschikt is voor de ganse familie, wat toch zelden voorkomt in dit genre.[/quote]Want al die andere films van Marvel zijn uiteraard veel minder geschikt voor de hele familie. O+..."
Ant-Man
"...[quote=MovieMazzter]Meen je dit nu echt ?[/quote]Moet zeggen dat bij een herkijk mijn algemene waardering voor deze film sterk is gedaald (jammer dat je geen edit op originele posts kunt doen), maar DeHaan blijft zeker een getalenteerde jonge acteur...."
The Amazing Spider-Man 2
"...[quote=007]en dat warmer bros deze film ook nog willen pushen voor de oscars is helemaal een lachertje.[/quote]Zo lachwekkend was dat idee niet gezien de vrij gunstige uitkomst. [quote=MovieMazzter]6 oscars dus....dat gegeven betekent dus een verv......"
Mad Max: Fury Road

laatste ratings

watchlist

benjamin heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.