benjamin Avatar

benjamin

Laatste reviews

Doctor Strange(2016)

"...Marvel origin story met extra magie...."

Fences(2016)

"...Verfilmd toneelstuk heeft prima vertolkingen maar wordt nooit een film...."

X-Men: Apocalypse(2016)

"...Teleurstellend hol spektakel zit zo vol dat niks echt eruit komt...."

Le tout nouveau testament(2015)

"...God bestaat, dat is toch het uitgangspunt van deze film. Maar de doelgroep van katholieke cinema past toch beter op voor ze een ticketje kopen, want..."

Fast & Furious 7(2015)

"...Als je niet van de vorige films in de "Fast & Furious"-reeks kon genieten, is de kans klein dat deel zeven je wel zal bekoren. Ondanks een wissel in..."

Laatste reacties

"...Dat hij enkel lange knuffels lijkt gegeven te hebben lijkt nu ook niet echt de meest accurate samenvatting hoor...."
#MeToo John Lasseter stapt (tijdelijk) op bij Pixar en Disney
"...[quote=Artificialis]Het zal wel aan mij liggen, maar als Star Wars fan vind ik dit een veel interessanter concept dan types als Rose Tico en Admiral Holdo die op mij overkomen alsof ze morgen in The Bold and The Beautiful komen opduiken.[/quote]Maar......"
Laura Dern zorgt voor opschudding in 'Star Wars: The Last Jedi'
"...Ik denk ook dat het appeal van Blade Runner wat verkeerd is ingeschat, het brede publiek zal die film of niet gezien hebben (en dan ga je minder snel naar de sequel) of niet zo goed vinden door het apartere tempo. Maar al bij al is het misschien lich......"
Regisseur over floppen 'Blade Runner 2049'
"...[quote=Artificialis]Kathleen Kennedy heeft de complete creatieve controle en autoriteit over deze films. Niets gebeurt zonder dat zij ermee akkoord is gegaan. [/quote]Dat ze ermee moet akkoord gaan, betekent daarom niet dat zij alle ideeën zelf aanvo......"
Phil Lord en Chris Miller over hun ontslag van 'Solo: A Star Wars Story'
"...Eigenlijk is het ook misschien geen goed idee acteurs vragen te stellen over negatieve recensies omdat er geen zinnig antwoord kan komen. Het is haast not done voor hun om die gelijk te geven en zo je tegen de eigen film te keren, dus heb je de keuze......"
Negatieve recensies 'Justice League' doen Jason Momoa niets

laatste ratings

watchlist

benjamin heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.