benjamin Avatar

benjamin

Laatste reviews

Le tout nouveau testament(2015)

"...God bestaat, dat is toch het uitgangspunt van deze film. Maar de doelgroep van katholieke cinema past toch beter op voor ze een ticketje kopen, want..."

Fast & Furious 7(2015)

"...Als je niet van de vorige films in de "Fast & Furious"-reeks kon genieten, is de kans klein dat deel zeven je wel zal bekoren. Ondanks een wissel in..."

Ant-Man(2015)

"...Tussen het gevecht tegen Ultron en de aankomende Civil War pakt Marvel deze zomer uit met een wat kleiner project. Dat kleinere slaat niet alleen op..."

Inside Out(2015)

"...Goed nieuws, want Pixar is helemaal terug op dat hoge niveau dat we een hele tijd van de studio mochten verwachten. Alleen al het idee - de film..."

Jurassic World(2015)

"...In 1993 schreef Steven Spielberg geschiedenis met Jurassic Park. Wie van Colin Trevorrow hetzelfde verwacht zal bedrogen uitkomen - Jurassic World is..."

Laatste reacties

"...Als het echt Infinity Gauntlet als titel krijgt, is dat nu toch niet zo'n enorme alles weggevende titel die per se verborgen moest gehouden worden...."
Waarom 'Avengers 4' nog geen officiële titel heeft
"...Als ze nu ook al dit soort ideetjes gaan gebruiken, is het wel héél erg met de creativiteit in Hollywood...."
Zorgt Twitter voor een film met twee grote namen?
"...Hoe jammer dat eventueel ook mag zijn, dit soort films brengen niet echt gigantisch veel centjes op tegenwoordig - zelfs als ze beter ontvangen zijn - dus misschien ook niet zo slim hier al te veel in te investeren...."
'The Promise' stevent af op verlies van $80 miljoen
"...Lijkt grootser te worden, maar grootser is natuurlijk niet altijd beter. Ben wat dat betreft dus nog niet helemaal overtuigd door de trailer...."
Volledige trailer 'Kingsman: The Golden Circle'
"...Beyond was in mijn mening één van de beste blockbusters van 2016, jammer dat die het niet beter deed aan de kassa want op zich zou ik best nog wel een volgende deel willen zien...."
'Star Trek 4' nog helemaal niet zeker

laatste ratings

watchlist

benjamin heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.