benjamin Avatar

benjamin

Laatste reviews

Le tout nouveau testament(2015)

"...God bestaat, dat is toch het uitgangspunt van deze film. Maar de doelgroep van katholieke cinema past toch beter op voor ze een ticketje kopen, want..."

Fast & Furious 7(2015)

"...Als je niet van de vorige films in de "Fast & Furious"-reeks kon genieten, is de kans klein dat deel zeven je wel zal bekoren. Ondanks een wissel in..."

Ant-Man(2015)

"...Tussen het gevecht tegen Ultron en de aankomende Civil War pakt Marvel deze zomer uit met een wat kleiner project. Dat kleinere slaat niet alleen op..."

Inside Out(2015)

"...Goed nieuws, want Pixar is helemaal terug op dat hoge niveau dat we een hele tijd van de studio mochten verwachten. Alleen al het idee - de film..."

Jurassic World(2015)

"...In 1993 schreef Steven Spielberg geschiedenis met Jurassic Park. Wie van Colin Trevorrow hetzelfde verwacht zal bedrogen uitkomen - Jurassic World is..."

Laatste reacties

"...[quote=John Wayne]Zoals het er nu uit ziet zal deel 1, ondanks de aanwezigheid van Johnson, hevig gaan floppen. [/quote]Inderdaad, slechts rond de 18 miljoen in driedaags weekend kun je geen succesverhaal noemen...."
Eventueel 'Baywatch'-vervolg gaat internationaal
"...[quote=Orko1982]Na die laatste scene met hem in Rogue One, wil je toch MÉÉR Darth Vader![/quote]Jij misschien, maar ik denk niet dat een film rond Vader zo'n goed idee is. Er is nog net een klein verschil tussen een scène van twee minuten en een film......"
Derde 'Star Wars' spin-off volgende maand gekozen
"...Krijgen we eigenlijk nog resultaten van vorige polls te zien? ..."
POLL: Films over terrorisme en aanslagen
"...Toch maar een vrije magere selectie tips deze week (op Captain Phillips na dan)...."
TV-tips week 21: The Hobbit 2, Pirates 3 & meer
"...Zijn er geen andere opties behalve Obi-Wan of Fett? Interessante opties of zo?..."
Derde 'Star Wars' spin-off volgende maand gekozen

laatste ratings

watchlist

benjamin heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.