benjamin Avatar

benjamin

Laatste reviews

Le tout nouveau testament(2015)

"...God bestaat, dat is toch het uitgangspunt van deze film. Maar de doelgroep van katholieke cinema past toch beter op voor ze een ticketje kopen, want..."

Fast & Furious 7(2015)

"...Als je niet van de vorige films in de "Fast & Furious"-reeks kon genieten, is de kans klein dat deel zeven je wel zal bekoren. Ondanks een wissel in..."

Ant-Man(2015)

"...Tussen het gevecht tegen Ultron en de aankomende Civil War pakt Marvel deze zomer uit met een wat kleiner project. Dat kleinere slaat niet alleen op..."

Inside Out(2015)

"...Goed nieuws, want Pixar is helemaal terug op dat hoge niveau dat we een hele tijd van de studio mochten verwachten. Alleen al het idee - de film..."

Jurassic World(2015)

"...In 1993 schreef Steven Spielberg geschiedenis met Jurassic Park. Wie van Colin Trevorrow hetzelfde verwacht zal bedrogen uitkomen - Jurassic World is..."

Laatste reacties

"...Ik ga voor DeNiro grotendeels omdat degene die van het verst komt ook het meest is afgegleden. Vraag me wel een klein beetje af wat Colin Farrell op dit lijstje doet...."
POLL: Meest afgegleden acteur of actrice
"...[quote=Decepticon]Logan en Power Rangers lijken me geen twijfelgevallen, maar zekerheden. De filmstudio's zijn niet gek.[/quote]Ik zou nu eigenlijk niet zo gek opkijken als Logan gewoon 2D blijkt te zijn zeker aangezien diezelfde niet gekke studio vo......"
Alle 3D-films in 2017
"...Een film over de Phoenixkrachten van Jean Grey, dat hebben we nog niet gezien. Zijn er echt geen andere verhalen die ze daar kunnen vertellen?..."
Is dit de titel van de volgende 'X-Men'-film?
"...[url=https://medium.com/@fullfrontalsamb/trumps-movie-blurbs-d85f03988009#.fjk0l2pkw]Trump is dus echt geen fan van haar werk[/url]..."
Donald Trump valt Meryl Streep aan na Golden Globe-speech
"...[quote=Ed Crane]Hahaha, wat een pretentieuze onzin weer die Razzies.[/quote]Wat is een nu weer zo pretentieus aan een awardshow die duidelijk niet echt helemaal serieus bedoeld is? ..."
'Batman v Superman' mogelijk richting flink wat Razzies

laatste ratings

watchlist

benjamin heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.