Incredibles 2 (2018)

It's been too long, dahlings.

Brad Bird en uitmuntende actiefilms gaan hand in hand, maar Incredibles 2 is niet zo feilloos als het origineel.
play

7,6 details

  • 118 Min
  • Animatie
  • Actie
  • Avontuur
  • Familiefilm
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Verenigde Staten

In The Incredibles 2 staat Helen centraal. Bob blijft thuis met de kinderen - Violet en Dash - om te proberen de dagelijkse problemen van het normale leven te overkomen. En dat is een moeilijke transitie voor iedereen, nog meer omdat niemand zich bewust is van de opkomende krachten van baby Jack-Jack. Als een nieuwe schurk een briljant en gevaarlijk plan heeft, is het aan de familie en Frozone om te proberen samen te werken en daar een stokje voor te steken. Maar dat is moeilijker dan je zou denken, al zijn ze allemaal Incredible.

Regie
Brad Bird
Cast
Samuel L. Jackson, Catherine Keener, Holly Hunter, Brad Bird, Isabella Rossellini, Bob Odenkirk, John Ratzenberger, Craig T. Nelson, Raymond Ochoa, Phil LaMarr, Jonathan Banks, Sophia Bush, Eli Fucile, Sarah Vowell, Michael Bird, Huck Milner, Kimberly Adair Clark, Adam Gates.
Release
15.06.2018
Release NL
27.06.2018
Release DVD
07.11.2018

Filmtotaal Recensie

Regie: Brad Bird| Cast: Craig T. Nelson (Bob Parr/Mr. Incredible), Holly Hunter (Helen Parr Elastigirl), Sarah Vowell (Violet Parr), Huck Milner (Dashiell Parr/Dash), Eli Fucile (Jack-Jack Parr), Bob Odenkirk (Winston Deavor), Catherine Keener (Evelyn Deavor), Samuel L. Jackson (Lucius Best/Frozone), Michael Bird (Tony Rydinger), Sophia Bush (Voyd), Brad Bird (Edna Mode) | Speelduur: 118 minuten | Jaar: 2018

Na veertien jaar wachten mag de Underminer eindelijk zijn monoloog afmaken: Incredibles 2 gaat direct verder waar het origineel ophield. Een gigantische graafmachine verslindt de stad, wolkenkrabbers zakken ondergronds en Frozone weet nog net een crashende monorail te redden. De Incredibles beschermen bankkluizen, redden onschuldige omaatjes en proberen de Underminer te vangen, maar ze moeten om de beurt oppassen op Jack-Jack. Incredibles 2 biedt uitstekend vermaak, maar is helaas niet even super als het origineel.

Nog voor het huidige gouden tijdperk van superheldenfilms liet Brad Bird zien dat een Fantastic Four-achtige film ontzettend goed kan zijn. The Incredibles omarmde vreemde superkrachten zoals de uitrekbaarheid van Elastigirl en kneedde het tot een soort ode aan spionnenfilms. Met bombastische muziek van de immer fantastische Michael Giacchino, retro-futuristische steden, transformerende voertuigen, helden die over water rennen en superrobots die door de stad rollen.

alle artikelen (25)

Incredibles 2 Nieuwsberichten

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Incredibles 2

acties