Brad Bird ziet geen plotgat in 'Incredibles 2'

Hij reageert op commentaar van een fan.

Jim Pedd 17 oktober 2018 07:11 in Algemeen
Regisseur Brad Bird vindt dat een fan van Incredibles 2 het niet helemaal goed had bij het aanwijzen van een plotgat in de film rond de superheldenfamilie van Pixar. Op Twitter legt hij uit dat er echt geen fout zit zoals de fan dat wel denkt. Mocht je de film niet hebben gezien, kan je beter niet verder lezen. Bekijk dan bijvoorbeeld onderstaande trailer.


Tegen het einde van de film bevinden de helden zich op een schip. Op televisie is een uitzending waarin Mr. en Mrs. Incredibles gehypnotiseerd zijn en vertellen dat superhelden een bedreiging voor de wereld vormen. Daarop wordt de uitzending stopgezet en zien de burgers van de stad dat het schip op de stad afkomt. Uiteindelijk voorkomen de superhelden dat het helemaal misgaat en redden ze de stad. Daarop ziet iedereen hen als helden. Maar dat was volgens fan Wyatt Wu maar vreemd, omdat niemand in de stad meekreeg dat de boot door hen gestopt werd.

Brad Bird vindt dat echter geen plotgat. Sterker nog: hij vindt het niet nodig om alles te laten zien, vooral als het overduidelijk is:


NieuwsFilm