'The Incredibles 2' gaat alle Pixar-records verbreken

De film gaat het goed doen, lijkt het.

Sommige mensen hebben kritiek op Pixar over de vele vervolgfilms en prequels die het ontwikkelt. Maar de studio blijft het vooral goed doen met vervolgen. Zo met The Incredibles 2, dat over een paar weken in de bioscoop zal draaien. Volgens The Hollywood Reporter is de film op weg naar de beste opening van een Pixar-film tot nu toe.

The Hollywood Reporter meldt dat de animatiefilm op weg is naar een opening van 140 miljoen dollar in de Verenigde Staten. Dat is het dubbele van wat de originele film ophaalde en meer dan andere Pixar-films. Het record staat momenteel op conto van Finding Dory, dat 135 miljoen dollar opbracht.

Het is heel goed nieuws voor Pixar en Disney. De cijfers zijn beter dan de eerste voorspellingen, die uitkwamen op 110 miljoen dollar. Dat, ondanks dat er nog geen recensies van de film online verschenen. Maar de film heeft alles mee, want alle mensen achter de schermen keren terug. Daarnaast wordt er heel erg uitgekeken naar de film, zoals al blijkt uit de voorverkoop van kaartjes waar dit soort voorspellingen op gebaseerd zijn.



NieuwsFilm

meest populair