Algemeen

'The Incredibles 2' gaat alle Pixar-records verbreken

De film gaat het goed doen, lijkt het.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 15:16 in Algemeen
Sommige mensen hebben kritiek op Pixar over de vele vervolgfilms en prequels die het ontwikkelt. Maar de studio blijft het vooral goed doen met vervolgen. Zo met The Incredibles 2, dat over een paar weken in de bioscoop zal draaien. Volgens The Hollywood Reporter is de film op weg naar de beste opening van een Pixar-film tot nu toe.

The Hollywood Reporter meldt dat de animatiefilm op weg is naar een opening van 140 miljoen dollar in de Verenigde Staten. Dat is het dubbele van wat de originele film ophaalde en meer dan andere Pixar-films. Het record staat momenteel op conto van Finding Dory, dat 135 miljoen dollar opbracht.

Het is heel goed nieuws voor Pixar en Disney. De cijfers zijn beter dan de eerste voorspellingen, die uitkwamen op 110 miljoen dollar. Dat, ondanks dat er nog geen recensies van de film online verschenen. Maar de film heeft alles mee, want alle mensen achter de schermen keren terug. Daarnaast wordt er heel erg uitgekeken naar de film, zoals al blijkt uit de voorverkoop van kaartjes waar dit soort voorspellingen op gebaseerd zijn.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

chazillionair28

Avatar

tot dat toy story 4 om de hoek komt kijken.

GreenHornet

Avatar

Ze hebben ook mee dat Super Helden films het goed doen.

Artificialis

Avatar

Finding Nemo en The Incredibles waren prima films, maar ik had liever een vervolg op A Bug's Life gezien.. En hoewel Pixar sequels aanzienlijk vermakelijker zijn dan de sequels van Disney's 2D animaties, hoop ik dat het maken van vervolgfilms niet de standaard gaat worden. Liever originele projecten.

nieuwslaatste nieuws

meest populair