Ant-Man and the Wasp (2018)

Real heroes. Not actual size.

Niet te missen film in het Marvel-universum is groots door lekker klein te blijven, maar met zichtbare tekortkomingen.
play

6,9 details

  • 118 Min
  • Actie
  • Avontuur
  • Sci-Fi
  • Komedie
  • Verenigde Staten
  • Verenigd Koninkrijk
118 Min Verenigde Staten

In de nasleep van Captain America: Civil War, moet Scott Lang omgaan met de gevolgen zijn keuzes als superheld en als vader. Terwijl hij worstelt met het vinden van een balans tussen zijn leven thuis en zijn verantwoordelijkheden als Ant-Man, wordt hij door Hope van Dyne en Dr. Hank Pym geconfronteerd met een dringende nieuwe missie. Scott moet het kostuum weer aantrekken en leren samenwerken met The Wasp, terwijl het team samenwerkt om geheimen uit het verleden te ontrafelen.

Regie
Peyton Reed
Cast
Michael Douglas, Michelle Pfeiffer, Evangeline Lilly, Paul Rudd, Laurence Fishburne, Judy Greer, Michael Peña, David Dastmalchian, Walton Goggins, Bobby Cannavale, Randall Park, Hannah John-Kamen, T.I., Joshua Mikel, Abby Ryder Fortson, Vanessa Ross, Divian Ladwa, Marcella Bragio.
Release
05.07.2018
Release NL
18.07.2018
Release DVD
28.11.2018

Filmtotaal Recensie

Regie: Peyton Reed | Cast: Paul Rudd (Scott Lang / Ant-Man), Evangeline Lilly (Hope Van Dyne / Wasp), Hannah John-Kamen (Ava / Ghost), Michael Douglas (Hank Pym), Michael Peña (Luis), Laurence Fishburne (Bill Foster), Michelle Pfeiffer (Janet Van Dyne), Walton Goggins (Sonny Burch), Abby Ryder Fortson (Cassie), Randall Park (Jimmy Woo) e.a. | Speelduur: 118 minuten | Jaar: 2018

Na het massaspektakelstuk Avengers: Infinity War, lijkt Marvel Studios zijn fans deze zomer de kans te bieden om even bij te komen met het kleinere, maar even zo bepalende Ant-Man and the Wasp. Waar mierenmans eerste heistfilm uit 2015 een leuke, maar voor het bredere filmuniversum relatief onbelangrijke film was, is deze vervolgfilm juist doordrenkt van de connecties met de grotere tijdlijn. Terugkerend regisseur Peyton Reed presenteert een nieuw kat-en-muisspel waarin tegenstrijdige belangen botsen. Het resultaat is een vertrouwd ogende sequel, waarin het tempo erg hoog ligt. Het is dus nog maar de vraag of er daadwerkelijk ruimte is om op adem te komen.

Na zijn rol in de keiharde knokpartij op het vliegveld van Leipzig in Captain America: Civil War, heeft oud-crimineel en familieman Scott Lang alias Ant-Man een deal gesloten met de overheid, waardoor hij nu zwaarbewaakt huisarrest heeft in zijn thuisstad San Francisco. Zijn gebruik van de geavanceerde Pym-technologie, waarmee hij zichzelf kan verkleinen en vergroten, heeft Langs leermeester Hank Pym en flirt Hope Van Dyne alias de Wasp ook in de problemen gebracht - en dat nemen ze hem niet bepaald in dank af. Wanneer Lang vanuit de Quantum Realm (de subatomaire wereld waar hij in deel één uit wist te ontsnappen) een hoopvol teken van leven ontvangt van Hopes jarenlang vermiste moeder Janet, besluit het trio toch de krachten weer te bundelen en een reddingsmissie te organiseren. Daarbij worden ze echter continu gedwarsboomd door mensen met andere agenda's.

alle artikelen (64)

Ant-Man and the Wasp Nieuwsberichten

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Ant-Man and the Wasp

acties