Marvel-personage van Laurence Fishburne duikt op in opvallende serie op Disney+

Marvel-personage van Laurence Fishburne duikt op in opvallende serie op Disney+

Nieuwe connectie naar het Marvel Cinematic Universe?

Moon Girl and Devil Dinosaur is een nieuwe animatieserie van Marvel. De serie is alleenstaand maar bevat toch een aantal verwijzingen naar het Marvel Cinematic Universe. Zo komen een aantal bekende gezichten in de serie voor.

Terug van weggeweest
Cobie Smulders is al bevestigd om terug te keren in de rol van Maria Hill. Zije is echter niet de enige. In een recent vrijgegeven clip is te zien hoe Laurence Fishburne de rol van William 'Bill' Foster weer op zich neemt.

Het fragment is van een van de aankomende afleveringen. Hierin is te zien hoe Moon Girl en Foster praten over een manier om de verkleinde Devil Dinosaur weer tot ware grootte te brengen.

Wie is Bill Foster?
We zagen Fishburne voor het eerst als Foster in Ant-Man and The Wasp. Hierin speelde hij de vaderfiguur van de schurk Ghost. Hij had ook een diepgewortelde connectie met Hank Pym.

Fishburne had enkel een bijrol in die film. Toch is het leuk om te zien dat zijn personage niet vergeten wordt. De verwachting is dat Moon Girl and Devil Dinosaur op den duur op Disney+ te streamen is.



NieuwsFilm

meest populair