bioscoop release

Untitled Deadpool Sequel (2018)

play
  • Actie
  • Avontuur
  • Komedie
  • Fantasy
  • Sci-Fi
  • Verenigde Staten
Verenigde Staten

Nadat hij een bijna fatale aanval van een koe overleefd heeft, worstelt de misvormde kok in een cafetaria Wade Wilson met het realiseren van zijn droom: de beste bartender van Mayberry worden. Tegelijk moet hij een manier vinden om met zijn verlies van smaak om te kunnen gaan. Op zoek naar een nieuw levenskruis en de flux capacitor, moet Wade het opnemen tegen ninja’s, de yakuza en een groep seksueel agressieve honden. Ondertussen reist hij over de wereld en ontdekt hij het belang van familie, vriendschap en smaak - en een nieuw verlangen naar avontuur en het verdienen van de titel op zijn koffiemok: World’s Best Lover.

Regie
Tim Miller
David Leitch
Cast
Ryan Reynolds, Josh Brolin, T.J. Miller, Kyle Chandler, Eddie Marsan, Morena Baccarin, Zazie Beetz, Karan Soni, Brianna Hildebrand, Stefan Kapicic, Julian Dennison, Jack Kesy, Leslie Uggams, Shioli Kutsuna, Tanis Dolman, Andréa Vawda, Hayley Sales, Hunter Dillon, Luke Roessler.
Release
01.06.2018
Release NL
17.05.2018

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

alle artikelen (71)

Untitled Deadpool Sequel Nieuwsberichten

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

FOTOPOSTERS & MOVIESTILLS

Untitled Deadpool Sequel

acties