Dit is hét meest gepauzeerde moment in 'Deadpool 2'

Dit is hét meest gepauzeerde moment in 'Deadpool 2'

Er zitten de nodige grote sterren in de blockbuster, had jij dit al gezien?

Het komt wel vaker voor, dat we iets in een film voorbij zien komen dat we even willen pauzeren om beter te kunnen zien. In Deadpool 2 zit ook zo'n moment.

In Deadpool 2 keert Ryan Reynolds terug als de geliefde superheld. Net zoals het origineel staat het vervolg bekend om zijn humor en onconventionele aanpak. Wat ook tamelijk onconventioneel is, is dat een van de grootste sterren in Hollywood héél eventjes in de film voorbij komt.

De scène
Deadpool vormt in de film een team van mutanten, genaamd de X-Force, om een levensgevaarlijke missie uit te voeren. Tijdens een vrije val uit een vliegtuig gaat het al behoorlijk mis en komt elke 'superheld' op een behoorlijke knullige manier om het leven.

De onzichtbare Vanisher komt terecht op de elektriciteitskabels en wordt dus geëlektrocuteerd. Het is op dit moment dat we erachter komen dat Vanisher niemand minder dan Brad Pitt is. Hij is slechts een fractie van een seconde te zien, waardoor dit moment door nodige kijker werd gepauzeerd.

De reden
De regisseur van de blockbuster, David Leitch, liet zich uit over de cameo van de Once Upon a Time in Hollywood-acteur. Leitch onthulde dat Pitt graag een rol wilde spelen in het Deadpool-vervolg, maar dat hij vanwege een drukke agenda maar weinig tijd had. (Als hij meer tijd had, was hij misschien zelfs de grote schurk van de film.)


Leich gaf hem dus de rol van Vanisher. Ondanks het feit dat het dus maar gaat om een bijzonder korte cameo, werd deze sterk onthaald en is het ongetwijfeld een van de meest memorable momenten uit de film.

Andere bekende acteur
Daar blijft het niet bij. Nog niet zo heel lang geleden kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal over de cameo van een andere wereldberoemde acteur, maar misschien heb je dit moment wel gemist. Mocht je willen weten om wie het gaat, klik dan hier.



NieuwsFilm

meest populair