Deze Hollywood-grootheid miste je volledig in 'Deadpool 2'

Deze Hollywood-grootheid miste je volledig in 'Deadpool 2'

Het is bijna niet te geloven, maar deze ster zat toch echt in de film.

Deadpool 2 zat vol met bekende acteurs in kleine rollen en cameo's van bekende gezichten uit het X-Men-universum. Zo zagen we bijvoorbeeld Hugh Jackman als Wolverine in een scène na de aftiteling en was Brad Pitt een seconde te zien als Vanisher. Een andere enorme cameo heb je bijna zeker gemist, omdat hij onherkenbaar was.

Niemand minder dan Matt Damon had een kleine rol in Deadpool 2. Hij vertolkte de rol van 'Redneck #2' en had een scène die nog geen twee minuten duurde.

Cameo
Schrijver Rhett Reese vertelde hoe de cameo tot stand kwam. Hij was bezig met het schrijven van een komisch stukje voor hoofdrolspeler Ryan Reynolds over de "ontoereikendheid van toiletpapier om de juiste hygiëne voor een mens te creëren."

Al gauw besloten ze het ook daadwerkelijk in de film te verwerken en vonden ze dat ze een acteur van 'Oscar-kaliber' moesten inschakelen om zo'n mooie toespraak te houden. Dus nam Reynolds contact op met Damon, en uiteindelijk vond hij het script leuk genoeg om de rol te vertolken.

Scène
In de desbetreffende scène zien we twee doorsnee 'rednecks' achterop hun truck zitten. 'Redneck #1' wordt gespeeld door topacteur Alan Tudyk (Firefly) en 'Redneck #2' dus door Damon. Als je niet van tevoren weet dat Tudyk en Damon deze rollen zouden spelen, had je waarschijnlijk nooit gemerkt dat ze in de film zaten.


Ze praten allebei met een accent en zitten onder de make-up. Damon heeft zelfs een 'fat-suit' aan, waardoor hij helemaal onherkenbaar is.

Deadpool 3
Deadpool 2 was al flink gevuld met cameo's, maar het is naar verluidt niks vergeleken met het aanstaande vervolg Deadpool 3. Zo weten we dat Hugh Jackman terugkeert als Wolverine/Logan in een hoofdrol en dat Jennifer Garner terugkeert als Elektra.


Aangezien Deadpool 3 veel te maken heeft met het Marvel-multiversum, zullen we een stuk meer cameo's uit allerlei verschillende hoeken van het Marvel-universum te zien krijgen. De film verschijnt op

NieuwsFilm

meest populair