JamesBond Avatar

JamesBond

Laatste reviews

Batman v Superman: Dawn of Justice(2016)

"...Batman V Superman: Dawn Of Justice (2016, Zack Snyder) Of het nu met hoge, lage of geen verwachtingen was, iedereen was wel een beetje benieuwd..."

Tangerine(2015)

"...Duidelijk een film die niet voor iedereen bestemd is, maar ik vond het een ijzersterke film die uitblinkt vanwege zijn eenvoudigheid (het is allemaal..."

Spectre(2015)

"...Leuk zo'n discussie over wie de betere Bond is en welke films beter zijn :D Ik persoonlijk heb veel meer met Roger Moore zijn James Bond en ook zijn..."

The Babadook(2014)

"...De opzet van de film is eigenlijk redelijk klassiek. Amelia is een weduwe die voor haar 6-jarige zoontje Samuel moet zorgen. Samuel is geobsedeerd met..."

Mad Max: Fury Road(2015)

"...Mad Max: Fury Road (2015, George Miller) Het is alweer dertig jaar geleden dat meesterbrein George Miller ons het laatste deel in de Mad Max-reeks..."

Laatste reacties

"...Heel erg jammer... De trailer beloofde heel veel goeds. 'The Snowman' is één van mijn favoriete boeken, dus ik zal wel naar de bioscoop gaan om mijn eigen mening over de film te vormen, maar ik heb mijn verwachtingen behoorlijk naar beneden afgesteld......"
Regisseur negatief over zijn 'The Snowman'
"..."Shocking... Positively shocking..."..."
'Star Wars'-film 'Han Solo' krijgt officieel een titel!
"...Zielig mannetje vind ik die Gibson. Al helemaal omdat ie een filmpje uit 2015 (waarvan al duidelijk was dat Gibson en Johnson destijds met elkaar zaten te dollen) gebruikt om even aan te tonen wat een lul die Johnson eigenlijk is. Erg triest. Allemaa......"
Tyrese Gibson haalt opnieuw uit naar Dwayne Johnson
"...Het embargo verloopt volgens mij op 12 oktober (en anders ergens rond die dag), wat inhoudt dat de officiële reacties 2 hele weken voor de première naar buiten komen. Dat belooft veel goeds!..."
Eerste reacties 'Thor: Ragnarok'!
"...@NoahMeeuws Het zal je verbazen hoe vaak films niet in chronologische volgorde gefilmd worden. Bij 'Glass' zal dat ook wel het geval zijn!..."
Opnames 'Unbreakable'-vervolg 'Glass' eindelijk van start

laatste ratings

watchlist

JamesBond heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.