JamesBond Avatar

JamesBond

Laatste reviews

Batman v Superman: Dawn of Justice(2016)

"...Batman V Superman: Dawn Of Justice (2016, Zack Snyder) Of het nu met hoge, lage of geen verwachtingen was, iedereen was wel een beetje benieuwd..."

Tangerine(2015)

"...Duidelijk een film die niet voor iedereen bestemd is, maar ik vond het een ijzersterke film die uitblinkt vanwege zijn eenvoudigheid (het is allemaal..."

Spectre(2015)

"...Leuk zo'n discussie over wie de betere Bond is en welke films beter zijn :D Ik persoonlijk heb veel meer met Roger Moore zijn James Bond en ook zijn..."

The Babadook(2014)

"...De opzet van de film is eigenlijk redelijk klassiek. Amelia is een weduwe die voor haar 6-jarige zoontje Samuel moet zorgen. Samuel is geobsedeerd met..."

Mad Max: Fury Road(2015)

"...Mad Max: Fury Road (2015, George Miller) Het is alweer dertig jaar geleden dat meesterbrein George Miller ons het laatste deel in de Mad Max-reeks..."

Laatste reacties

"...Na die 46 keer heeft hij vast geen hersencellen meer over......"
Superfan zag Infinity War al bijna 50 keer en is er nog niet klaar mee...
"...@Ed Ja, dat is zeker effe geleden! Die recensie zal ik in de loop van de dag (of ergens dit weekend) op het forum plaatsen! @MOF Wel een paar, ja! Weinig films zijn 100% bagger! ;-)..."
'Avengers 4' vertelt heel ander verhaal dan we denken
"...@MOF Ik denk dat ik korter bezig ben als ik met pluspunten opnoem! ;-) - Thanos was wel cool - Guardians Of The Galaxy waren genieten!! - Acteerwerk was wel ok. - De grappen waren wel aardig - De baard van Captain America ...en daar houdt het wel......"
'Avengers 4' vertelt heel ander verhaal dan we denken
"...Tja, ik vond 'Infinity War' zo dusdanig slecht dat ik niet kan zeggen dat ik echt benieuwd ben naar wat er in de volgende film gaat gebeuren......"
'Avengers 4' vertelt heel ander verhaal dan we denken
"...Een Tweet die ik gisteren las somde het perfect op: Twitter critics in 2015: “ #ForceAwakens = Nothing new!” Twitter critics in 2017: “ #LastJedi = TOO MUCH NEW!” Naar mijn mening heeft Rian Johnson een fantastische en gewaagde film afgeleverd. Van......"
Fans zeer verdeeld over 'Star Wars: The Last Jedi'

laatste ratings

watchlist

JamesBond heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.