JamesBond Avatar

JamesBond

Laatste reviews

Batman v Superman: Dawn of Justice(2016)

"...Batman V Superman: Dawn Of Justice (2016, Zack Snyder) Of het nu met hoge, lage of geen verwachtingen was, iedereen was wel een beetje benieuwd..."

Tangerine(2015)

"...Duidelijk een film die niet voor iedereen bestemd is, maar ik vond het een ijzersterke film die uitblinkt vanwege zijn eenvoudigheid (het is allemaal..."

Spectre(2015)

"...Leuk zo'n discussie over wie de betere Bond is en welke films beter zijn :D Ik persoonlijk heb veel meer met Roger Moore zijn James Bond en ook zijn..."

The Babadook(2014)

"...De opzet van de film is eigenlijk redelijk klassiek. Amelia is een weduwe die voor haar 6-jarige zoontje Samuel moet zorgen. Samuel is geobsedeerd met..."

Mad Max: Fury Road(2015)

"...Mad Max: Fury Road (2015, George Miller) Het is alweer dertig jaar geleden dat meesterbrein George Miller ons het laatste deel in de Mad Max-reeks..."

Laatste reacties

"...Niet echt nieuws, dit. Cline werkt momenteel aan een vervolg op het boek, dus heel gek is het niet dat ze de acteurs dan hebben laten tekenen voor meerdere films...."
'Ready Player One' krijgt mogelijk vervolg!
"...@Novarellum Nope, maar dat had ik misschien beter wel kunnen doen......"
'Avengers: Infinity War' eindigde oorspronkelijk veel bloederiger
"..."Volgens Slashfilm zou de rivier van bloed ook een beetje afdoen aan de emotionele lading die nu in het einde zit. Het was iets te bloederig voor een Marvel-film, maar deed dus ook af aan emoties." ...emotionele lading? Welke emotionele lading?..."
'Avengers: Infinity War' eindigde oorspronkelijk veel bloederiger
"...Na die 46 keer heeft hij vast geen hersencellen meer over......"
Superfan zag Infinity War al bijna 50 keer en is er nog niet klaar mee...

laatste ratings

watchlist

JamesBond heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.