JamesBond Avatar

JamesBond

Laatste reviews

Batman v Superman: Dawn of Justice(2016)

"...Batman V Superman: Dawn Of Justice (2016, Zack Snyder) Of het nu met hoge, lage of geen verwachtingen was, iedereen was wel een beetje benieuwd..."

Tangerine(2015)

"...Duidelijk een film die niet voor iedereen bestemd is, maar ik vond het een ijzersterke film die uitblinkt vanwege zijn eenvoudigheid (het is allemaal..."

Spectre(2015)

"...Leuk zo'n discussie over wie de betere Bond is en welke films beter zijn :D Ik persoonlijk heb veel meer met Roger Moore zijn James Bond en ook zijn..."

The Babadook(2014)

"...De opzet van de film is eigenlijk redelijk klassiek. Amelia is een weduwe die voor haar 6-jarige zoontje Samuel moet zorgen. Samuel is geobsedeerd met..."

Mad Max: Fury Road(2015)

"...Mad Max: Fury Road (2015, George Miller) Het is alweer dertig jaar geleden dat meesterbrein George Miller ons het laatste deel in de Mad Max-reeks..."

Laatste reacties

"...Een Tweet die ik gisteren las somde het perfect op: Twitter critics in 2015: “ #ForceAwakens = Nothing new!” Twitter critics in 2017: “ #LastJedi = TOO MUCH NEW!” Naar mijn mening heeft Rian Johnson een fantastische en gewaagde film afgeleverd. Van......"
Fans zeer verdeeld over 'Star Wars: The Last Jedi'
"...Die posters van 'The Last Jedi' vind ik erg sterk! Mooi kleurgebruik en minimalistisch!..."
Nieuwe filmposters met o.a. 17 keer 'The Last Jedi' en een 'Jumanji'-jaguar!
"...Ah, Hollywood's meest irrelevante actrice besluit ook even haar mond open te trekken...."
Pamela Anderson heeft maar weinig medelijden met slachtoffers Harvey Weinstein
"...Erg naaiend om zo'n negatief artikel over een (als je het mij vraagt overigens prima) acteur te schrijven. Vraag me af of die Petersen Hammer eigenlijk wel kent. Ik vind het erg slecht dat dit soort artikelen überhaupt gepubliceerd worden... Dat noe......"
Armie Hammer verwijdert Twitter-account na negatief artikel over carrière

laatste ratings

watchlist

JamesBond heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.