Step Up All In (2014)

Every step has led to this.

Deel vijf van wat wellicht als de populairste hedendaagse dansreeks geldt, is meer van hetzelfde. Dat zou geen bezwaar zijn als de dansscènes wat enerverender waren geweest.
play

5,5 details

  • 112 Min
  • Drama
  • Muziek
  • Romantiek
  • Verenigde Staten
112 Min Verenigde Staten

Alle sterren van de vorige Step Up-films komen bij elkaar om in Las Vegas de strijd met elkaar aan te gaan, in de hoop een carrièreveranderende overwinning te boeken.

Regie
Trish Sie
Cast
Ryan Guzman, Briana Evigan, Adam G. Sevani, Stephen Boss, Misha Gabriel Hamilton, Mari Koda, Luis Rosado, Christopher Scott, Martín Lombard, Facundo Lombard, Chadd Smith, David Shreibman, Parris Goebel, Stephen Stevo Jones, Cyrus Spencer.
Opbrengst
$ 86.165.646
Release
25.07.2014
Release NL
10.07.2014
Release DVD
18.11.2014

Filmtotaal Recensie

Regie: Trish Sie | Cast: Ryan Guzman (Sean), Briana Evigan (Andie), Adam G. Sevani (Moose), Stephen Stevo Jones (Jasper), Alyson Stoner (Camille), Izabella Miko (Alexa), e.a. | Speelduur: 112 minuten | Jaar: 2014

'In het leven moet je soms door een hoop schapenstront heen scheppen'. Dit is de weinig bemoedigende en behoorlijk smerige metafoor die de opa van danser Moose gebruikt om aan te geven hoe je met tegenslag moet omgaan. De wijze woorden zijn gericht aan danser Sean die behoorlijk wat te verstouwen heeft. Hij doet mee met een danswedstrijd waarbij de inzet een driejarige show in Las Vegas is. Seans crew moet alleen nog even de Vortex-wedstrijd zien te winnen. Gemakkelijk gaat dit niet, want Sean heeft zijn oude crew The Mob de rug toegekeerd en moet het zien te rooien met een club nieuwe dansers. En de grootste tegenstander in de competitie zijn The Grim Knights, een club onder leiding van de slinkse gladjakker Jasper.

Het leven van een danser is een hard gelag. Je in het zweet werken voor een hongerloontje en voor de ene na de andere auditie komen opdraven. Je vraagt je af waarom Sean en zijn dansvrienden er in godsnaam voor kiezen. Het antwoord is een niet te stillen passie en daar hebben ze dan ook alles voor over. Deze instelling helpt Sean om zijn gedemotiveerde club weer in de benen te krijgen. De Step Up-reeks, die ooit de doorbraak vormde voor Channing Tatum, is inmiddels alweer bij het vijfde deel beland en stak altijd met kop en schouders uit boven de zeer matige genregenoten. Deel vijf, Step Up 5 All In fungeert als een soort best of. Dansers uit vorige delen kruipen opnieuw in hun oude personages om zo een soort ultieme crew te vormen. De rek is er echter wel een beetje uit en het zou een goed plan zijn dat de producenten het na dit vijfde deel voor gezien houden. Step Up is nu wel 'uitgebattled'.[/i].

videotrailers & clips

alle artikelen (2)

Step Up All In Nieuwsberichten

Laatste reacties

Glennekeeeee

"...[quote=Tarkus]Ik heb me deze film aangeschaft omdat ik de vorige goed vond en wel van het dansen hou......"

IMAX3D

"...Veruit de slechtste uit de reeks. Dansniveau dramatisch tot niks vernieuwends. Step Up met MOB was h......"

FOTOPOSTERS & MOVIESTILLS

Step Up All In

acties