De opvolger van de succesvolle familiefilm uit 2012 zoekt het dit keer buiten het klaslokaal.
play

6,3 details

  • 80 Min
  • Familiefilm
  • Komedie
  • Drama
  • Nederland
80 Min Nederland

In deze vervolgfilm op het zeer succesvolle Mees Kees, volgen we Mees Kees, Tobias en Sep tijdens hun schoolkamp. Wanneer de strenge directrice Dreus plotseling het kamp moet verlaten, is het aan Mees Kees om alles in goede banen te leiden. Maar of dat goed gaat...

Regie
Barbara Bredero
Cast
Hannah Hoekstra, Whitney Franker, Cas Jansen, Willem Voogd, Martijn Fischer, Bert Luppes, Felix Osinga, Raymonde de Kuyper, Britt van der Krogt, Sanne Wallis de Vries, Brent Thomassen, Mara van Vlijmen, Remon van Dijk, Caitlyn Geerlings, Leah Dean, Marieke de Kleine, Donnetie Stern, Rick Hakkaart, Frenck Hakkaart.
Release
11.12.2013
Release NL
11.12.2013
Release DVD
18.03.2014

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

Filmtotaal Recensie

Regie: Barbaro Bredero | Cast: Willem Voogd (Mees Kees), Sanne Wallis de Vries (Dreus), Cas Jansen (Vader van Sep), Martijn Fischer (Koos), Hannah Hoekstra (Marie-Louise), e.a. | Speelduur: 81 minuten | Jaar: 2013

Iets meer dan een jaar geleden vond Mirjam Oldenhaves creatie Mees Kees naast vele jeugdige lezertjes ook een bioscooppubliek. In de familiefilm van regisseur Barbara Bredero maakten we kennis met stagiair Kees die er zo zijn eigen onderwijsmethodiek op nahield. De kinderen van zijn oefenklas liepen weg met hun nieuwe leerkracht die een hoogzwangere en overspannen juf moest vervangen. Bazin van de basisschool, de zonderlinge en veel te strenge Dreus, vond dat Mees Kees nog wel het één en ander op het pedagogische vlak bij te leren had. Maar ook zij moest uiteindelijk schoorvoetend erkennen dat Kees' klasjes wel iets bijzonders hadden en dat hij het beste uit de kids van 6b wist te halen.

videotrailers & clips

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

FOTOPOSTERS & MOVIESTILLS

Mees Kees op kamp

acties